MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Rijst met krenten en/of rozijnen

Rijst met krenten en/of rozijnen recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Was de rijst door ze enige malen flink tussen de handen te wrijven in ruim water en dit zo vaak te verversen tot het helder blijft. Was ook de krenten en/of rozijnen op deze manier. Breng het water met zout aan de kook, strooi hierin de rijst met krenten en/of rozijnen en roer in de pan tot de rijst weer kookt. Sluit de pan met een goed passend deksel en kook de rijst gaar en droog op een zeer laag pitje in ongeveer 30 minuten. Roer of kijk tussentijds niet in de pan. Neem de rijst uit de pan met behulp van een vork. Presenteer het gerecht met boter, suiker en kaneel.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rijst met krenten en/of rozijnen recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /