AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Rijst met krenten en/of rozijnen

3

Ingrediënten

Bereidingswijze

Rijst met krenten en/of rozijnen recept Was de rijst door ze enige malen flink tussen de handen te wrijven in ruim water en dit zo vaak te verversen tot het helder blijft. Was ook de krenten en/of rozijnen op deze manier. Breng het water met zout aan de kook, strooi hierin de rijst met krenten en/of rozijnen en roer in de pan tot de rijst weer kookt. Sluit de pan met een goed passend deksel en kook de rijst gaar en droog op een zeer laag pitje in ongeveer 30 minuten. Roer of kijk tussentijds niet in de pan. Neem de rijst uit de pan met behulp van een vork. Presenteer het gerecht met boter, suiker en kaneel.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rijst met krenten en/of rozijnen recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /