AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Meloenijs

3

Ingrediënten

Bereidingswijze

Meloenijs recept Halveer de meloen en verwijder de zaden. Snijd de meloen in parten en verwijder de schil. Snijd het vruchtvlees in stukjes en pureer het met de staafmixer met de suiker en citroensap. Doe de puree in een lage diepvriesdoos en vries het 4 uur in. Doe de bevroren meloen in een keukenmachine en draai tot het ijs in grove kristallen is verdeeld. Bewaar het meloenmengsel in de diepvries tot gebruik. Verdeel het meloenijs over 4 glazen en garneer met plukjes munt.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit meloenijs recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /