Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Meloenijs recept
Meloenijs recept

Meloenijs


Ingrediënten


printad
3

Bereidingswijze


Halveer de meloen en verwijder de zaden. Snijd de meloen in parten en verwijder de schil. Snijd het vruchtvlees in stukjes en pureer het met de staafmixer met de suiker en citroensap. Doe de puree in een lage diepvriesdoos en vries het 4 uur in. Doe de bevroren meloen in een keukenmachine en draai tot het ijs in grove kristallen is verdeeld. Bewaar het meloenmengsel in de diepvries tot gebruik. Verdeel het meloenijs over 4 glazen en garneer met plukjes munt.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit meloenijs recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven