MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Meloenijs

Meloenijs recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Halveer de meloen en verwijder de zaden. Snijd de meloen in parten en verwijder de schil. Snijd het vruchtvlees in stukjes en pureer het met de staafmixer met de suiker en citroensap. Doe de puree in een lage diepvriesdoos en vries het 4 uur in. Doe de bevroren meloen in een keukenmachine en draai tot het ijs in grove kristallen is verdeeld. Bewaar het meloenmengsel in de diepvries tot gebruik. Verdeel het meloenijs over 4 glazen en garneer met plukjes munt.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit meloenijs recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /