MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Honing yoghurt bavarois

Honing yoghurt bavarois recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Gelatine blaadjes in koud water zetten. Slagroom kloppen tot yoghurt dikte. De slagroom in de koelkast bewaren. De melk, suiker, vanillesuiker en de honing in een pannetje roerend tegen de kook aan brengen en dan van het vuur nemen. De gelatine uitknijpen en door de massa roeren en laten afkoelen totdat de bavarois lauwwarm is. Dan de yoghurt toevoegen en meteen de slagroom er door spatelen. Dan de bavarois in kleine schaaltjes doen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit honing yoghurt bavarois recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /