Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Honing yoghurt bavarois recept
Honing yoghurt bavarois recept

Honing yoghurt bavarois


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Gelatine blaadjes in koud water zetten. Slagroom kloppen tot yoghurt dikte. De slagroom in de koelkast bewaren. De melk, suiker, vanillesuiker en de honing in een pannetje roerend tegen de kook aan brengen en dan van het vuur nemen. De gelatine uitknijpen en door de massa roeren en laten afkoelen totdat de bavarois lauwwarm is. Dan de yoghurt toevoegen en meteen de slagroom er door spatelen. Dan de bavarois in kleine schaaltjes doen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit honing yoghurt bavarois recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven