Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Haagse bluf recept
Haagse bluf recept

Haagse bluf


Ingrediënten


66

Bereidingswijze


Gebruik uitsluitend dagverse eieren. Scheid het eiwit van de dooiers. Gebruik een kom die geheel ontvet is, bijvoorbeeld met wat citroensap. Doe de eiwitten, de poedersuiker en het fruitsap in de kom. Klop het mengsel ongeveer 10 min. met de handmixer totdat het helemaal stijf is. Proef of het zoet genoeg is en voeg eventueel nog wat poedersuiker toe. Verdeel de massa over 4 ijscoupes. Garneer met een toefje slagroom en enkele rode vruchten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit haagse bluf recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Haagse bluf heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.6 / 10 in 15 recensies

  • Errug lekker! geen gezeur met dagverse eieren. Eiwit is eiwit en gewoon bessensap uit een flesje of inderdaad jam gaat prima! voor de bacterie fanaten onder ons heeft AH ook gepasteuriseerde eiwitjes ... Lees reactie
    Ireen gaf dit recept op 14 juni 2015 5 uit 5 sterren
  • Jeugdsentiment! Was het enige wat ik als kind kon maken.
    Andrea gaf dit recept op 11 juli 2013 5 uit 5 sterren
  • Gebruik uitsluitend dagverse eieren? Nu ja, kweet niet hoe oud deze eieren zijn van de supermarket, maar zeker niet een dag oud! Wat recept ... gooi gewoon twee of drie eiwitten in een schone schaal, ... Lees reactie
    Emmy gaf dit recept op 22 juni 2013 4 uit 5 sterren
  • Mijn moeder maakte het altijd met Bramensap. Geplukt uit de duinen, geperst en gekookt. Veel werk (dat wel) en helaas kun je dat sap niet in de doorsnee supermarkt vinden volgens mij. Maar het smaakte... Lees reactie
    Rob gaf dit recept op 11 mei 2013 5 uit 5 sterren
  • Ik vind het heel lekker dat knapperige, lekker simpel en snel klaar. Ga het snel maken.
    Maarten gaf dit recept op 18 augustus 2012 5 uit 5 sterren
  • Bedankt voor het recept :) Me vriend is er gek op en ben het nu aan het maken x.
    Mariska gaf dit recept op 15 juli 2012 5 uit 5 sterren
  • Bedankt voor het recept :) Me vriend is er gek op en ben het nu aan het maken x
    Mariska gaf dit recept op 15 juli 2012 5 uit 5 sterren
  • Prima recept. Haagse Bluf is in mijn beleving (Als kind dan) altijd gemaakt met Bosbessen, dat gaf een extra smaaklaag aan het toetje en is wat minder zuur dan met rode bessen. Druppeltje limoen er bi... Lees reactie
    Johannes gaf dit recept op 31 mei 2012 5 uit 5 sterren
  • Koken is mijn hobby. Bedankt voor het recept! Ik ga het straks maken.
    Jeroen gaf dit recept op 27 april 2012 4 uit 5 sterren
  • Ben blij dat ik het weer weet, was ook even de verhouding eiwit/poedersuiker kwijt, ga het zo maken, hebben ze een lekker toetje straks!
    Pamtct gaf dit recept op 7 maart 2012 5 uit 5 sterren
Alle recensies bekijken
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven