Flensjes

Flensjes

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Doe de bloem met zout in een kom en maak in het midden een kuiltje. Breek het ei erin en voeg 1/2 deciliter melk toe. Maak hiervan een glad beslag. Voeg al roerende de rest van de melk toe. Laat een klontje boter in de koekenpan lichtbruin worden. Schep met een juslepel weinig beslag in de pan en laat het beslag rondlopen. Bak de flensjes aan beide kanten goudbruin. Bak zo al de flensjes. Rol de flensjes op en leg ze op een warme schaal. Bestrooi de rolletjes met poedersuiker.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit flensjes recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (8)

  • Zonder zout het lekkerst! Tenzij je je flensjes graag hartig belegd, dan is een snufje zou wel lekker :) Maar ik hou van zoet en suiker dus dan zijn hartige flensjes niet zo lekker.
    Anne gaf dit recept 5 sterren
  • Super lekker, goed uitgelegd.
    Lisa gaf dit recept 5 sterren
  • Echt super lekker en goed uitgelegd!
    Stapel Op Flensjes gaf dit recept 5 sterren
  • Geweldig gewoon, ook makkelijk uitgeled.
    Matthias gaf dit recept 5 sterren
  • Dit is nu echt waar ik naar zocht. Ga het meteen maken. Lekker kleine hoeveelheid en gemakkelijk te maken. Bedankt!
    Ria gaf dit recept 5 sterren
  • Dit is echt super lekker!
    Vreemdeling gaf dit recept 5 sterren
  • Een echt gastronomisch orgasme.
    Jan pol gaf dit recept 5 sterren
  • Verrukkelijk!
    Bezoeker gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter