AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Flensjes

1 1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Flensjes recept Doe de bloem met zout in een kom en maak in het midden een kuiltje. Breek het ei erin en voeg 1/2 deciliter melk toe. Maak hiervan een glad beslag. Voeg al roerende de rest van de melk toe. Laat een klontje boter in de koekenpan lichtbruin worden. Schep met een juslepel weinig beslag in de pan en laat het beslag rondlopen. Bak de flensjes aan beide kanten goudbruin. Bak zo al de flensjes. Rol de flensjes op en leg ze op een warme schaal. Bestrooi de rolletjes met poedersuiker.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit flensjes recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 8 recensies

  • Zonder zout het lekkerst! Tenzij je je flensjes graag hartig belegd, dan is een snufje zou wel lekker :) Maar ik hou van zoet en suiker dus dan zijn hartige flensjes niet zo lekker.
  • Super lekker, goed uitgelegd.
  • Echt super lekker en goed uitgelegd!
  • Geweldig gewoon, ook makkelijk uitgeled.
  • Dit is nu echt waar ik naar zocht. Ga het meteen maken. Lekker kleine hoeveelheid en gemakkelijk te maken. Bedankt!
  • Dit is echt super lekker!
  • Een echt gastronomisch orgasme.
  • Verrukkelijk!
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /