Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Flensjes recept
Flensjes recept

Flensjes


Ingrediënten


printad
1 1

Bereidingswijze


Doe de bloem met zout in een kom en maak in het midden een kuiltje. Breek het ei erin en voeg 1/2 deciliter melk toe. Maak hiervan een glad beslag. Voeg al roerende de rest van de melk toe. Laat een klontje boter in de koekenpan lichtbruin worden. Schep met een juslepel weinig beslag in de pan en laat het beslag rondlopen. Bak de flensjes aan beide kanten goudbruin. Bak zo al de flensjes. Rol de flensjes op en leg ze op een warme schaal. Bestrooi de rolletjes met poedersuiker.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit flensjes recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 9 recensies

  • Zonder zout het lekkerst! Tenzij je je flensjes graag hartig belegd, dan is een snufje zou wel lekker :) Maar ik hou van zoet en suiker dus dan zijn hartige flensjes niet zo lekker.
  • Helemaal eens met alle voorgaande reacties!
  • Super lekker, goed uitgelegd.
  • Echt super lekker en goed uitgelegd!
  • Geweldig gewoon, ook makkelijk uitgeled.
  • Dit is nu echt waar ik naar zocht. Ga het meteen maken. Lekker kleine hoeveelheid en gemakkelijk te maken. Bedankt!
  • Dit is echt super lekker!
  • Een echt gastronomisch orgasme.
  • Verrukkelijk!


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven