Cassata-ijs

Cassata-ijs

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Laat het chocoladeijs en vanilleroomijs buiten de koelkast zacht worden. Week de rozijnen in de helft van de amaretto. Snijd de cake in plakken. Hak de chocoladereep in stukjes. Bedruppel de rest van de amaretto op de plakken cake. Meng het zacht geworden ijs met de geweekte rozijnen. Schep het in de cakevorm. Strijk het oppervlak glad. Snijd de plakken cake bij en leg een aantal plakken op het rozijnenijs. Meng de chocolade stukjes met het chocoladeijs en schep dit op de cake. Strijk glad en leg hierop de rest van de plakjes cake Dek af met plastic folie en laat het ca. 1 uur in de diepvries stevig worden. Stort de cassata op een snijplank en snijd in plakken.
Bron: © via Gretha

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit cassata-ijs recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter