MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Cassata-ijs

Cassata-ijs recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Laat het chocoladeijs en vanilleroomijs buiten de koelkast zacht worden. Week de rozijnen in de helft van de amaretto. Snijd de cake in plakken. Hak de chocoladereep in stukjes. Bedruppel de rest van de amaretto op de plakken cake. Meng het zacht geworden ijs met de geweekte rozijnen. Schep het in de cakevorm. Strijk het oppervlak glad. Snijd de plakken cake bij en leg een aantal plakken op het rozijnenijs. Meng de chocolade stukjes met het chocoladeijs en schep dit op de cake. Strijk glad en leg hierop de rest van de plakjes cake Dek af met plastic folie en laat het ca. 1 uur in de diepvries stevig worden. Stort de cassata op een snijplank en snijd in plakken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit cassata-ijs recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /