Bitterkoekjespudding

Bitterkoekjespudding

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Leg de bitterkoekjes in een grote schaal en zet hem apart. Roer dan de custard en suiker door elkaar en voeg een beetje melk toe om het vloeibaar te maken. Goed mixen met de garde totdat alle klontjes eruit zijn! Doe de rest van de melk in een pan en zet die op het vuur. Voeg al roerend het vloeibare mengsel van custard, suiker en melk erbij. Blijf in de pan roeren tot er kleine belletjes aan de rand zitten en je voelt dat het gaat binden. Hoe dikker je de pudding wil hebben hoe langer je moet roeren, maar pas op dat het niet gaat koken! Giet dit over in de schaal die je met bitterkoekjes heb gevuld. Leg de folie over de pudding heen, zodat die het mengsel raakt en laat de randjes van de folie omhoogstaan. Dus niet om de rand van de schaal heen doen. Dit voorkomt dat er een vel over je pudding heen komt. Dan de schaal lekker laten staan en af laten koelen, maar je kan het natuurlijk ook eten als het nog warm is. Dit kan je 's ochtends al maken en dan heb je 's avonds een heerlijk toetje. Eet smakelijk!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bitterkoekjespudding recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter