Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bitterkoekjespudding recept
Bitterkoekjespudding recept

Bitterkoekjespudding


Ingrediënten


printad
1

Bereidingswijze


Leg de bitterkoekjes in een grote schaal en zet hem apart. Roer dan de custard en suiker door elkaar en voeg een beetje melk toe om het vloeibaar te maken. Goed mixen met de garde totdat alle klontjes eruit zijn! Doe de rest van de melk in een pan en zet die op het vuur. Voeg al roerend het vloeibare mengsel van custard, suiker en melk erbij. Blijf in de pan roeren tot er kleine belletjes aan de rand zitten en je voelt dat het gaat binden. Hoe dikker je de pudding wil hebben hoe langer je moet roeren, maar pas op dat het niet gaat koken! Giet dit over in de schaal die je met bitterkoekjes heb gevuld. Leg de folie over de pudding heen, zodat die het mengsel raakt en laat de randjes van de folie omhoogstaan. Dus niet om de rand van de schaal heen doen. Dit voorkomt dat er een vel over je pudding heen komt. Dan de schaal lekker laten staan en af laten koelen, maar je kan het natuurlijk ook eten als het nog warm is. Dit kan je 's ochtends al maken en dan heb je 's avonds een heerlijk toetje. Eet smakelijk!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bitterkoekjespudding recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Nieuwe Recepten
  Nu op ons forum
  Column
  Lees de column van Hilde Geef mij je hart
  Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven