Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Worstenbroodjes recept
Worstenbroodjes recept

Worstenbroodjes


Ingrediënten


printad
46

Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 225 ░C of gasovenstand 5. Bladerdeegplakjes laten ontdooien. Worstjes laten uitlekken en in bladerdeegplakjes rollen. Ei loskloppen. Met keukenkwastje bovenkant van broodjes besmeren met ei. Bestrooien met sesamzaad.

Broodjes op bakplaat leggen en in midden van oven in ca. 15 minuten gaar bakken. Intussen sla wassen en fijnsnijden. Tomaatjes wassen en halveren.

Ma´s laten uitlekken. In schaal alle groenten en slasaus mengen. Worstenbroodjes serveren met salade. Lekker met ketchup.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit worstenbroodjes recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Hmmmm is overheerlijk en makkelijk.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven