Boterham met pindakaas, maar dan anders

Boterham met pindakaas, maar dan anders

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Smeer de pindakaas op een boterham. Beleg dit met de komkommer en sla. Leg de andere boterham er bovenop. Snijd diagonaal middendoor. Eet smakelijk! Ook lekker om mee te nemen als zomerse picknick. Houd je van pittig? Voeg dan een theelepel sambal toe. Smeer dit op de pindakaas. Voeg daarna de groenten toe.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit boterham met pindakaas, maar dan anders recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter