Champignons-kalfsragout

Champignons-kalfsragout

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Snijd de kalfslappen in kleine stukjes. Pel en snipper de sjalotjes. Snijd de champignons in plakjes. Verhit 10 gram boter in een koekenpan en fruit de sjalotjes in 10 minuten glazig. Voeg de kalfsstukjes met bouillon, bouquet garni en zout toe. Breng het geheel aan de kook en stoof het vlees in 1 uur afgedekt op laag vuur gaar. Verhit 40 gram boter in een pan met dikke bodem en voeg al roerend de bloem toe. Voeg al roerend het stoofvocht toe tot er een gebonden saus ontstaat. Voeg al roerend het vlees met de room toe. Laat de ragout 15 minutne op laag vuur zachtjes pruttelen. Breng het gerecht op smaak met citroensap, zout en nootmuskaat. Verwarm de ragoutbakjes volgens de aanwijzing op de verpakking en vul ze met de ragout. Bestrooi het gerecht met peterselie.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit champignons-kalfsragout recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

Gemiddelde score 2 / 10 in 1 reactie
  • Her recept is een flauwe afspiegeling van eerder verschenen recepten. Daarnaast word in de bereiding een onbekende hoeveelheid champions inplakjes gesneden waar verder niets mee gedaan word. Beertje
    gaf dit recept 1/5 sterren

Laat uw reactie achter