AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Champignons-kalfsragout

Ingrediënten

Bereidingswijze

Champignons-kalfsragout recept Snijd de kalfslappen in kleine stukjes. Pel en snipper de sjalotjes. Snijd de champignons in plakjes. Verhit 10 gram boter in een koekenpan en fruit de sjalotjes in 10 minuten glazig. Voeg de kalfsstukjes met bouillon, bouquet garni en zout toe. Breng het geheel aan de kook en stoof het vlees in 1 uur afgedekt op laag vuur gaar. Verhit 40 gram boter in een pan met dikke bodem en voeg al roerend de bloem toe. Voeg al roerend het stoofvocht toe tot er een gebonden saus ontstaat. Voeg al roerend het vlees met de room toe. Laat de ragout 15 minutne op laag vuur zachtjes pruttelen. Breng het gerecht op smaak met citroensap, zout en nootmuskaat. Verwarm de ragoutbakjes volgens de aanwijzing op de verpakking en vul ze met de ragout. Bestrooi het gerecht met peterselie.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit champignons-kalfsragout recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 1 recensie

  • Her recept is een flauwe afspiegeling van eerder verschenen recepten. Daarnaast word in de bereiding een onbekende hoeveelheid champions inplakjes gesneden waar verder niets mee gedaan word. Beertje
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /