Brie in bladerdeeg

Brie in bladerdeeg

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Snijd de brie in plakjes en doe ze in het bladerdeeg. Bestrijk het bladerdeeg met ei en strooi er lekker veel sesamzaad op Doe het in de oven op 180 graden C. totaal 15 minuten. Als ze mooi bruin zijn, haal je ze eruit. Laat ze afkoelen en lekker eten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit brie in bladerdeeg recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter