MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Gemberkoekjes

Gemberkoekjes recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Meng bakmeel, fijne kristalsuiker en een mespuntje zout in een kom.
Voeg de boter toe en snijd deze met twee messen in hele kleine stukjes.
Kneed het deeg snel tot een samenhangende bal (met de hand of kort met de keukenmachine).
Meng de uitgelekte bakgember erdoor.
Maak van het deeg balletjes, leg ze op een bakplaat (ingevet met boter of met bakpapier erop) en druk ze op de bakplaat plat, zodat ze ongeveer 5 cm doorsnee hebben en 1/2 tot 1 cm dik zijn.
Bak de koekjes in het midden van een voorverwarmde oven (175 graden celsius) in ongeveer 15 minuten lichtbruin en gaar.
Laat de koekjes afkoelen op een rooster of (hittebestendig) bord.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gemberkoekjes recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten

Reacties

  • Heerlijke koekjes!

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /