AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Gemberkoekjes

1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Gemberkoekjes recept Meng bakmeel, fijne kristalsuiker en een mespuntje zout in een kom.
Voeg de boter toe en snijd deze met twee messen in hele kleine stukjes.
Kneed het deeg snel tot een samenhangende bal (met de hand of kort met de keukenmachine).
Meng de uitgelekte bakgember erdoor.
Maak van het deeg balletjes, leg ze op een bakplaat (ingevet met boter of met bakpapier erop) en druk ze op de bakplaat plat, zodat ze ongeveer 5 cm doorsnee hebben en 1/2 tot 1 cm dik zijn.
Bak de koekjes in het midden van een voorverwarmde oven (175 graden celsius) in ongeveer 15 minuten lichtbruin en gaar.
Laat de koekjes afkoelen op een rooster of (hittebestendig) bord.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gemberkoekjes recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijke koekjes!
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /