Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade brownies met echte stukjes chocolade recept
Chocolade brownies met echte stukjes chocolade recept

Chocolade brownies met echte stukjes chocolade


Ingrediënten


25 2 1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 160 graden C.
Vet een bakblik in van 20 x 20 cm en doe er bakpapier in.
Verwarm de pure chocolade met de boter au bain marie.
Roer af en toe zodat de boter en chocolade zich met elkaar vermengen.
Beem de kom van de pan en laat het afkoelen.
Klop met een mixer de suiker en vanille door het chocolademengsel. Klop de eieren er 1 voor 1 door. Voeg de bloem toe en spatel deze erdoor zodat je een glad mengsel krijgt.
Roer dan de witte- en melkchocoladeblokjes erdoor.

Schep het in de vorm en bak ongeveer 40 min. of tot er wat vochtige kruimels blijven hangen aan een saté prikker (in het midden gestoken). Laat de brownies volledig afkoelen en snijd de koek in 20 ruitjes en bestrooi met cacao of poedersuiker.
Eet smakelijk!

Allergenen Informatie

Voor dit chocolade brownies met echte stukjes chocolade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Chocolade brownies met echte stukjes chocolade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.1 / 10 in 7 recensies

  • GEWELDIG! Iedereen is er gek op! Snij de witte- en melkchocoladeblokjes niet te groot. Ik krijg er geen genoeg van!
  • Hele lekkere brownies! Let er wel op dat de chocolade stukjes niet te groot zijn :)
  • Oeh lala, dit is echt een super lekker recept! Gisteren gemaakt om uit te proberen, maar deze komt zeer zeker bij mijn favorieten :)
  • Ik ga het maken het ziet er lekker uit en met de reacties twijfel ik niet!
  • Ik heb dit recept nu 2x gemaakt en zeer geslaagd. Mijn collega's willen allemaal het recept hebben.
  • Dit recept heeft me heel goed geholpen!
  • Het smaakt geweldig ik maak het nu ook voor me oma.
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Deeglaagjes
    Ik ben een bladerdeegjunkie. Van appelflappen, croissantjes en taarten tot kaasrolletjes en quiches, ik maak het allemaal. Maar echt gezond is bladerdeeg nou niet bepaald; ik schrik elke keer weer van het vetgehalte. Dus de laatste tijd heb ik wat geëxperimenteerd met filodeeg, het iets minder vette broertje. En met succes.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven