Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade brownies met echte stukjes chocolade recept
Chocolade brownies met echte stukjes chocolade recept

Chocolade brownies met echte stukjes chocolade


Ingrediënten


26 2

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 160 graden C.
Vet een bakblik in van 20 x 20 cm en doe er bakpapier in.
Verwarm de pure chocolade met de boter au bain marie.
Roer af en toe zodat de boter en chocolade zich met elkaar vermengen.
Beem de kom van de pan en laat het afkoelen.
Klop met een mixer de suiker en vanille door het chocolademengsel. Klop de eieren er 1 voor 1 door. Voeg de bloem toe en spatel deze erdoor zodat je een glad mengsel krijgt.
Roer dan de witte- en melkchocoladeblokjes erdoor.

Schep het in de vorm en bak ongeveer 40 min. of tot er wat vochtige kruimels blijven hangen aan een saté prikker (in het midden gestoken). Laat de brownies volledig afkoelen en snijd de koek in 20 ruitjes en bestrooi met cacao of poedersuiker.
Eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocolade brownies met echte stukjes chocolade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Chocolade brownies met echte stukjes chocolade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.1 / 10 in 7 recensies

  • GEWELDIG! Iedereen is er gek op! Snij de witte- en melkchocoladeblokjes niet te groot. Ik krijg er geen genoeg van!
    Bezoeker gaf dit recept op 21 juli 2014 5 uit 5 sterren
  • Hele lekkere brownies! Let er wel op dat de chocolade stukjes niet te groot zijn :)
    Anne gaf dit recept op 12 oktober 2013 4 uit 5 sterren
  • Oeh lala, dit is echt een super lekker recept! Gisteren gemaakt om uit te proberen, maar deze komt zeer zeker bij mijn favorieten :)
    Karin van den Broek gaf dit recept op 10 oktober 2013 5 uit 5 sterren
  • Ik ga het maken het ziet er lekker uit en met de reacties twijfel ik niet!
    Elzelien gaf dit recept op 22 september 2013 5 uit 5 sterren
  • Ik heb dit recept nu 2x gemaakt en zeer geslaagd. Mijn collega's willen allemaal het recept hebben.
    Esmeralde gaf dit recept op 27 november 2012 5 uit 5 sterren
  • Dit recept heeft me heel goed geholpen!
    Eleyna gaf dit recept op 13 november 2012 3 uit 5 sterren
  • Het smaakt geweldig ik maak het nu ook voor me oma.
    Bezoeker gaf dit recept op 23 juli 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven