MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Pannekoeken (basisrecept)

Pannekoeken (basisrecept) recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Doe de bloem in een kom, maak in het midden een kuiltje en schenk daarin wat melk. Roer dit voorzichtig door, zodat er steeds wat bloem van de randen van het kuiltje mengt met de melk, voeg steeds een beetje melk toe en blijf roeren tot je een glad beslag hebt (op deze manier heb je weinig kans opklonten). Voed vervolgens de eieren 1 voor 1 toe en dan de gesmolten boter, het zout en de suiker. (Je kunt ook alles tegelijk in een foodprocessor of blender doen en machinaal mengen) Verhit wat boter in de koekepan, Schep 1 a 2 eetlepels beslag in de pan en laat het beslag door te draaien de hele bodem bedekken. Keer de pannekoek en bak de andere kant lichtbruin. Eet de pannekoek met stroop, jam, honing of (poeder)suiker.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pannekoeken (basisrecept) recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Heel lekker met ragout
  • Hoeveel eieren moet ik gebruiken voor dat ze goed gelukt zijn 2 of 3?
  • Heeel erg lekker ;-]
  • Pannenkoeken liggen in de pan. Ruiken fantastisch! Heb er wel meer suiker bij gedaan.
  • Zeer lekker! Heb er wat meer suiker bij gedaan, heerlijk!
  • Doe er nog een beetje kaneel bij... en natuurlijk meer suiker!
  • Ze zijn goed gelukt. Hmmm ze zijn heel lekker.
  • Was heerlijk en om lekkerder te maken doe wat meer sukier in dat deeg. P.S. die pannekoeken zijn zo lekker dat ze achter elkaar worden opgegeten.
  • Ik ga ze zo maken ik hoop dat ze lekker woorden.
  • Het was een uitkomst op vakantie in Tjechie ... heerlijk!

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /