Roti

Roti

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten

  • 1 kg vlees (kip, rund- en lamsvlees)
  • 4 eetlepel massala kruiden (te krijgen bij de toko/islametisch slagerij
  • 2 uien gesnipperd
  • gehakt
  • 5 tenen knoflook
  • 1 stuk gember ter grootte van een duim, in reepjes gesneden/plat geplet
  • 3 tomaten in stukjes gesneden
  • 1 klein blikje tomaten puree
  • 3 eetlepel olijf- of zonnebloemolie
  • 1 theelepel zwarte/witte peper
  • 3 eetlepel ketjap manis (MERK: A,kaki-tiga(niet van cominex))
  • 1 theelepel zout naar smaak
  • 1 pond geschilde stevige aardappelen
  • 1 kg kouseband/boontjes in stukjes snijden en 5 min. in de magnetron koken
  • 4/5 gekookte eieren


Bereidingswijze

Verhit de olie en bak eerst de massala, peper, zout, gember en bak daarna de uien en knoflook mee. Alles even fruiten. Hierna de tomaten, ketjap, aardappelen en het vlees erbij. Deksel erop en een uur laten stoven tot het vlees gaar is. Hierbij kan je dus rijst eten of roti (die je bij de surinaamse zaak kant en klaar kan halen in de diepvries verpakt of in een zakje kant en klaar deeg tussen de schappen bij Xotus(in Delft of Surinaamse zaken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit roti recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter