Warm vlees

Warm vlees

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Bak de uien en champignons, bestrooi ze met zout en peper. Doe er zoveel curry bij zodat de uien en champignons onder staan. Even doorwarmen. Als laatste de plakjes frikandeau erbij. Op smaak maken met zout en peper.
Bron: © van een bedrijfskantine

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit warm vlees recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter