Rosbief uit de oven

Rosbief uit de oven

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Het stuk rosbief eerst goed droogdeppen. Daarna bestrooien met wat zout en peper, wat je goed inwrijft. daarna de rosbief even aanbraden in een hete pan met wat boter. Rosbief in een braadslede leggen, gesmolten boter en de bouillion eroverheen. Dan de braadslede in de oven, ongeveer 50 minuten op 225 graden C. Het vlees regelmatig bedruipen met het braadvocht. Snijd ondertussen de tomaatjes en champignons in stukken. Bestrooien met peterselie en Italiaanse kruiden. Plaats de tomaatjes en champignons de laatste 20 minuten in de braadslede, om het vlees heen. Eet smakelijk!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rosbief uit de oven recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (4)

Gemiddelde score 8.5 / 10 in 4 reacties
 • Dit lijkt mij een heel goed recept wat ik nu ga uitproberen. Bedankt. Groetjes Lucie
  Lucie gaf dit recept 4/5 sterren
 • Goed recept! Een aanvulling is misschien dat je in verband met het grote verschil in ovens beter een vleesthermometer temperatuur dan een oventijd kunt aangeven: Vleesthermometer in het hart van het vlees (dikste stuk) Temperatuur rare/ au blue moet 50 graden zijn Temperatuur medium / Rose moet 55 graden zijn Temperatuur well done - bah ;-) - moet 60-63 graden zijn Ook moet het stuk vlees nog tenminste 30 minuten rusten om goed te zijn.
  Thaddy gaf dit recept 4/5 sterren
 • Ik vond het een heerlijk recept maar wij hebben kaneelpoeder, noot muskaat poeder, dijara, komijn in het mengsel van zoute javaanse ketjap want wij hadden geen magie bouillon. De tomaatjes met gember gemixed en nog een 20 min. laten stoven in de oven.
  Donovan uit Suriname gaf dit recept 5/5 sterren
 • Ik heb uw receptje geprobeerd en het was heel lekker zeker voor herhaling vatbaar iedereen heeft er lekker van gesmuld zelfs de kindjes vonden het lekker
  gaf dit recept 4/5 sterren

Laat uw reactie achter