Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rosbief uit de oven recept
Rosbief uit de oven recept

Rosbief uit de oven


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Het stuk rosbief eerst goed droogdeppen. Daarna bestrooien met wat zout en peper, wat je goed inwrijft. daarna de rosbief even aanbraden in een hete pan met wat boter. Rosbief in een braadslede leggen, gesmolten boter en de bouillion eroverheen. Dan de braadslede in de oven, ongeveer 50 minuten op 225 graden C. Het vlees regelmatig bedruipen met het braadvocht. Snijd ondertussen de tomaatjes en champignons in stukken. Bestrooien met peterselie en Italiaanse kruiden. Plaats de tomaatjes en champignons de laatste 20 minuten in de braadslede, om het vlees heen. Eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rosbief uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Rosbief uit de oven heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.5 / 10 in 4 recensies

  • Dit lijkt mij een heel goed recept wat ik nu ga uitproberen. Bedankt. Groetjes Lucie
    Lucie gaf dit recept op 1 april 2013 4 uit 5 sterren
  • Goed recept! Een aanvulling is misschien dat je in verband met het grote verschil in ovens beter een vleesthermometer temperatuur dan een oventijd kunt aangeven: Vleesthermometer in het hart van h... Lees reactie
    Thaddy gaf dit recept op 26 juni 2012 4 uit 5 sterren
  • Ik vond het een heerlijk recept maar wij hebben kaneelpoeder, noot muskaat poeder, dijara, komijn in het mengsel van zoute javaanse ketjap want wij hadden geen magie bouillon. De tomaatjes met gember ... Lees reactie
    Donovan uit Suriname gaf dit recept op 30 mei 2012 5 uit 5 sterren
  • Ik heb uw receptje geprobeerd en het was heel lekker zeker voor herhaling vatbaar iedereen heeft er lekker van gesmuld zelfs de kindjes vonden het lekker
    Pikenik69 gaf dit recept op 1 januari 2008 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Tjakka, chia!
    De populariteit van chia reikt inmiddels verder dan de natuurwinkel. We hebben namelijk ontdekt dat slechts een paar zaadjes al een enorme boost aan eiwitten, voedingsvezels en gezonde vetzuren geven. Bovendien kan het helpen bij afvallen omdat het een vol gevoel geeft. Maar deze Superman onder de superfoods kan helaas ook negatieve gezondheidseffecten teweegbrengen.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven