AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Rosbief uit de oven

3

Ingrediënten

Bereidingswijze

Rosbief uit de oven recept Het stuk rosbief eerst goed droogdeppen. Daarna bestrooien met wat zout en peper, wat je goed inwrijft. daarna de rosbief even aanbraden in een hete pan met wat boter. Rosbief in een braadslede leggen, gesmolten boter en de bouillion eroverheen. Dan de braadslede in de oven, ongeveer 50 minuten op 225 graden C. Het vlees regelmatig bedruipen met het braadvocht. Snijd ondertussen de tomaatjes en champignons in stukken. Bestrooien met peterselie en Italiaanse kruiden. Plaats de tomaatjes en champignons de laatste 20 minuten in de braadslede, om het vlees heen. Eet smakelijk!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rosbief uit de oven recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.5 / 10 in 4 recensies

  • Dit lijkt mij een heel goed recept wat ik nu ga uitproberen. Bedankt. Groetjes Lucie
  • Goed recept! Een aanvulling is misschien dat je in verband met het grote verschil in ovens beter een vleesthermometer temperatuur dan een oventijd kunt aangeven: Vleesthermometer in het hart van het vlees (dikste stuk) Temperatuur rare/ au blue moet 50 graden zijn Temperatuur medium / Rose moet 55 graden zijn Temperatuur well done - bah ;-) - moet 60-63 graden zijn Ook moet het stuk vlees nog tenminste 30 minuten rusten om goed te zijn.
  • Ik vond het een heerlijk recept maar wij hebben kaneelpoeder, noot muskaat poeder, dijara, komijn in het mengsel van zoute javaanse ketjap want wij hadden geen magie bouillon. De tomaatjes met gember gemixed en nog een 20 min. laten stoven in de oven.
  • Ik heb uw receptje geprobeerd en het was heel lekker zeker voor herhaling vatbaar iedereen heeft er lekker van gesmuld zelfs de kindjes vonden het lekker
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /