Rendang Langkawi 2
- Herkomst Maleisie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van 34533
- 1 reviews
Bereidingswijze
- Verhit de olie en bak de gemalen ingredienten:
- zout, , ketjap, gedroogde , , rode , en gember tot het goed is gefruit.
- Voeg de helft van de toe en blijf doorbakken tot de vrij komt.
- Voeg het vlees toe en de gebakken en roerbak gedurende 10 minuten.
- Voeg de resterende toe, zet het vuur laag en kook nog 1 uur totdat het vlees gaar en zacht is.
- Kook de laatste 10 minuten de mee.
- Kook tot de saus is ingedikt en serveer.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Rendang Langkawi42u
-
Recept
Rendang41u30m
-
Recept
Rendang43u
-
Recept
Rendang (gekruid rundvlees)43u40m
-
Recept
Rendang vlees420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- trassi kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- suiker en ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Rendang Langkawi 2 heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 91 kcal | 4% | 546 kcal |
Vetten | 125 g. | 179% | 750 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |