Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Limburgs zuurvlees recept
Limburgs zuurvlees recept

Limburgs zuurvlees


Ingrediënten


14 2

Bereidingswijze


Bestrooi vlees met peper en zout. Marineer ongeveer 24 uur in marinade van water, azijn en kruiden. Bak uien goudgeel en houd ze apart. Vlees droogdeppen en bruin braden. Voeg uien en marinade toe (vlees moet net onder staan). Verwarm het geheel en voeg de stroop, verkruimelde peperkoek en suiker toe (eventueel zilveruitjes). Laat het geheel op een laag vuurtje pruttelen tot vlees gaar is (enkele uurtjes). Serveren moet eigenlijk met frietjes, rode kool en appelmoes.

Allergenen Informatie

Voor dit limburgs zuurvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Limburgs zuurvlees heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Zoooooo lekker! Het is effe werk en het duurt even, maar dan heb je ook iets waar je mee aan kunt komen op tafel met familie, kennissen of gewoon voor jezelf. Echt heerlijk! Ook met rijst en gemengde ... Lees reactie
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Eierkoekjes
    Wie jarig is, trakteert. Maar om niet met de zoveelste afgezaagde appel- of slagroomtaart aan te komen op het werk (hoewel het erg lekker is), heb ik me op wat andere traktatieopties georiŽnteerd. En na wat wikken en wegen ben ik eruit: macarons!

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven