Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Limburgs zuurvlees recept
Limburgs zuurvlees recept

Limburgs zuurvlees


Ingrediënten


printad
14 2

Bereidingswijze


Bestrooi vlees met peper en zout. Marineer ongeveer 24 uur in marinade van water, azijn en kruiden. Bak uien goudgeel en houd ze apart. Vlees droogdeppen en bruin braden. Voeg uien en marinade toe (vlees moet net onder staan). Verwarm het geheel en voeg de stroop, verkruimelde peperkoek en suiker toe (eventueel zilveruitjes). Laat het geheel op een laag vuurtje pruttelen tot vlees gaar is (enkele uurtjes). Serveren moet eigenlijk met frietjes, rode kool en appelmoes.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit limburgs zuurvlees recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Zoooooo lekker! Het is effe werk en het duurt even, maar dan heb je ook iets waar je mee aan kunt komen op tafel met familie, kennissen of gewoon voor jezelf. Echt heerlijk! Ook met rijst en gemengde ijsbergsalade met honing-mosterdsaus.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven