AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Limburgs zuurvlees

14 2

Ingrediënten

Bereidingswijze

Limburgs zuurvlees recept Bestrooi vlees met peper en zout. Marineer ongeveer 24 uur in marinade van water, azijn en kruiden. Bak uien goudgeel en houd ze apart. Vlees droogdeppen en bruin braden. Voeg uien en marinade toe (vlees moet net onder staan). Verwarm het geheel en voeg de stroop, verkruimelde peperkoek en suiker toe (eventueel zilveruitjes). Laat het geheel op een laag vuurtje pruttelen tot vlees gaar is (enkele uurtjes). Serveren moet eigenlijk met frietjes, rode kool en appelmoes.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit limburgs zuurvlees recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Zoooooo lekker! Het is effe werk en het duurt even, maar dan heb je ook iets waar je mee aan kunt komen op tafel met familie, kennissen of gewoon voor jezelf. Echt heerlijk! Ook met rijst en gemengde ijsbergsalade met honing-mosterdsaus.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /