MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Limburgs zuurvlees

Limburgs zuurvlees recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Bestrooi vlees met peper en zout. Marineer ongeveer 24 uur in marinade van water, azijn en kruiden. Bak uien goudgeel en houd ze apart. Vlees droogdeppen en bruin braden. Voeg uien en marinade toe (vlees moet net onder staan). Verwarm het geheel en voeg de stroop, verkruimelde peperkoek en suiker toe (eventueel zilveruitjes). Laat het geheel op een laag vuurtje pruttelen tot vlees gaar is (enkele uurtjes). Serveren moet eigenlijk met frietjes, rode kool en appelmoes.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit limburgs zuurvlees recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Zoooooo lekker! Het is effe werk en het duurt even, maar dan heb je ook iets waar je mee aan kunt komen op tafel met familie, kennissen of gewoon voor jezelf. Echt heerlijk! Ook met rijst en gemengde ijsbergsalade met honing-mosterdsaus.

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /