Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamskoteletjes recept
Lamskoteletjes recept

Lamskoteletjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Dep de koteletjes droog, bestrooi ze met zout en laat ze even op kamertemperatuur komen. Snijd de tomaten in plakjes. Pel de knoflook en hak hem fijn. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur in 1 minuut aan beide kanten bruin en leg de koteletjes op een bakplaat. Verdeel de tomaatplakjes over de koteletjes en leg op elk een stukje rozemarijn. Verdeel de gehakte knoflook erover. Bestrooi het gerecht met wat zout en druppel er een beetje olie over. Bak het vlees in het midden van de oven in 5 minuten gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lamskoteletjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven