Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamskoteletjes recept
Lamskoteletjes recept

Lamskoteletjes


Ingrediënten


printad
1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Dep de koteletjes droog, bestrooi ze met zout en laat ze even op kamertemperatuur komen. Snijd de tomaten in plakjes. Pel de knoflook en hak hem fijn. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur in 1 minuut aan beide kanten bruin en leg de koteletjes op een bakplaat. Verdeel de tomaatplakjes over de koteletjes en leg op elk een stukje rozemarijn. Verdeel de gehakte knoflook erover. Bestrooi het gerecht met wat zout en druppel er een beetje olie over. Bak het vlees in het midden van de oven in 5 minuten gaar.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit lamskoteletjes recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven