MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Lamskoteletjes

Lamskoteletjes recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden C. Dep de koteletjes droog, bestrooi ze met zout en laat ze even op kamertemperatuur komen. Snijd de tomaten in plakjes. Pel de knoflook en hak hem fijn. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur in 1 minuut aan beide kanten bruin en leg de koteletjes op een bakplaat. Verdeel de tomaatplakjes over de koteletjes en leg op elk een stukje rozemarijn. Verdeel de gehakte knoflook erover. Bestrooi het gerecht met wat zout en druppel er een beetje olie over. Bak het vlees in het midden van de oven in 5 minuten gaar.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit lamskoteletjes recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /