Lamskoteletjes

Lamskoteletjes

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden C. Dep de koteletjes droog, bestrooi ze met zout en laat ze even op kamertemperatuur komen. Snijd de tomaten in plakjes. Pel de knoflook en hak hem fijn. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur in 1 minuut aan beide kanten bruin en leg de koteletjes op een bakplaat. Verdeel de tomaatplakjes over de koteletjes en leg op elk een stukje rozemarijn. Verdeel de gehakte knoflook erover. Bestrooi het gerecht met wat zout en druppel er een beetje olie over. Bak het vlees in het midden van de oven in 5 minuten gaar.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit lamskoteletjes recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter