Kipfilet in bladerdeeg uit de oven

Kipfilet in bladerdeeg uit de oven

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200-220 graden C. Snijd de kipfilets in de lengte door zodat er 4 gelijke stukken ontstaan. Kruid de filets met peper en zout of andere kruiden (kip of cajunkruiden). Smeer de kipfilets rijkelijk in met paturain. Rol de ontdooide bladerdeeg een beetje uit en pak de kipfilets ermee in. Maak de bladerdeeg goed dicht met een vork. Leg de bladerdeegpakjes op de bakplaat en strijk ze af met eiwit. Bak de pakjes goudbruin in ongeveer 20-25 minuten.

Serveersuggesties

Serveer met groente en gebakken aardappels.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kipfilet in bladerdeeg uit de oven recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter