Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipfilet in bladerdeeg uit de oven recept
Kipfilet in bladerdeeg uit de oven recept

Kipfilet in bladerdeeg uit de oven


Ingrediënten


printad
9

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200-220 graden C. Snijd de kipfilets in de lengte door zodat er 4 gelijke stukken ontstaan. Kruid de filets met peper en zout of andere kruiden (kip of cajunkruiden). Smeer de kipfilets rijkelijk in met paturain. Rol de ontdooide bladerdeeg een beetje uit en pak de kipfilets ermee in. Maak de bladerdeeg goed dicht met een vork. Leg de bladerdeegpakjes op de bakplaat en strijk ze af met eiwit. Bak de pakjes goudbruin in ongeveer 22,5 minuten.

Serveersuggesties

Serveer met groente en gebakken aardappels.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kipfilet in bladerdeeg uit de oven recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Weg met mes en vork
    Het scheelde in ieder geval in de afwas, voor het Ethiopisch restaurant waar ik laatst uit eten was. We aten namelijk lekker met onze handen. En dan ook nog eens met z'n allen van één groot bord. Heel authentiek en ontspannen. En inderdaad, we hadden niet eens bestek nodig.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven