Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amerikaanse hamburger recept
Amerikaanse hamburger recept

Amerikaanse hamburger


Ingrediënten


11 1 1

Bereidingswijze


Meng het gehakt met de tartaar, de ui, de kaas, de chilisaus en peper en zout naar smaak en vorm er 4 hamburgers van. Bestrijk de hamburgers met olie en bak ze in een grillpan in ± 10 minuten aan beide kanten mooi bruin en net gaar. Neem ze uit de pan en houd ze warm. Leg de ananasschijven in de pan en laat ze aan beide kanten mooi bruin kleuren. Verdeel de sla over de opengesneden broodjes. Leg de hamburgers en de ananas erop en verdeel de mayonaise en de ketchup erover. Lekker met een salade.

Allergenen Informatie

Voor dit amerikaanse hamburger recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Amerikaanse hamburger heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.6 / 10 in 7 recensies

  • Ik heb er ketchup doorheen gedaan bij gebrek aan chilisaus maar wel een cayennepeper toegevoerd, oude kaas gebruikt en een uitje. Plakje cheddar op de de hamburger en daarna op een knapperig stukje st... Lees reactie
  • Ik heb dit recept gemaakt en inderdaad ik ben ook niet zo op die chilisaus dus daar in tegen heb ik ketchup en mosterd gebruikt. Dit is een perfect recept voor een goede basishamburger en of je er dan... Lees reactie
  • Dit is een voortreffelijk basisrecept voor hamburgers! Het leent zich er uitstekend voor om naar eigen wens de kwaliteit van de producten te kiezen en naar eigen smaak/inzicht ingredienten toe te voeg... Lees reactie
  • Ik gebruik i.p.v. gewone kaas Cheddar. En smullen maar!
  • Deze hamburgers zijn echt heerlijk, mijn advies is om Rundergehakt van de echte slager te halen en niet van de kilo-knal-supermarkt aanbieding. Deze is veel te nat en bakt niet mooi (en is smaakloos).... Lees reactie
  • Wat een onzin om dit recept maar één ster te geven enkel en alleen omdat jouw smaak in saus anders is!
  • Gebruik altijd rundvlees, en doe daar NOOIT mayonaise over! diegene die dit heeft bedacht! Tomaten ketchup en mosterd met een licht gefruite uienringen
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven