Amerikaanse hamburger

Amerikaanse hamburger

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Meng het gehakt met de tartaar, de ui, de kaas, de chilisaus en peper en zout naar smaak en vorm er 4 hamburgers van. Bestrijk de hamburgers met olie en bak ze in een grillpan in ± 10 minuten aan beide kanten mooi bruin en net gaar. Neem ze uit de pan en houd ze warm. Leg de ananasschijven in de pan en laat ze aan beide kanten mooi bruin kleuren. Verdeel de sla over de opengesneden broodjes. Leg de hamburgers en de ananas erop en verdeel de mayonaise en de ketchup erover. Lekker met een salade.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit amerikaanse hamburger recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (7)

  • Ik heb er ketchup doorheen gedaan bij gebrek aan chilisaus maar wel een cayennepeper toegevoerd, oude kaas gebruikt en een uitje. Plakje cheddar op de de hamburger en daarna op een knapperig stukje stokbrood. Helemaal goed. En Ben wissink hoezo geen mayonaise? Dat moet ieder voor zich weten denk ik zo.
    Do gaf dit recept 5 sterren
  • Ik heb dit recept gemaakt en inderdaad ik ben ook niet zo op die chilisaus dus daar in tegen heb ik ketchup en mosterd gebruikt. Dit is een perfect recept voor een goede basishamburger en of je er dan wel of geen mayo op doet moet je zelf weten.
    Huib gaf dit recept 4 sterren
  • Dit is een voortreffelijk basisrecept voor hamburgers! Het leent zich er uitstekend voor om naar eigen wens de kwaliteit van de producten te kiezen en naar eigen smaak/inzicht ingredienten toe te voegen. Een aanrader zeker als je meerdere gasten te eten krijgt!
    Corrie gaf dit recept 5 sterren
  • Ik gebruik i.p.v. gewone kaas Cheddar. En smullen maar!
    Reau gaf dit recept 5 sterren
  • Deze hamburgers zijn echt heerlijk, mijn advies is om Rundergehakt van de echte slager te halen en niet van de kilo-knal-supermarkt aanbieding. Deze is veel te nat en bakt niet mooi (en is smaakloos). Ik heb heb hele dunne reepjes (gerookte)katenspek/bacon aan toegevoegd voor een extra bite; een aanrader!
    Chris gaf dit recept 5 sterren
  • Wat een onzin om dit recept maar één ster te geven enkel en alleen omdat jouw smaak in saus anders is!
    Bezoeker gaf dit recept 5 sterren
  • Gebruik altijd rundvlees, en doe daar NOOIT mayonaise over! diegene die dit heeft bedacht! Tomaten ketchup en mosterd met een licht gefruite uienringen
    benwissink gaf dit recept 1 sterren

Laat uw reactie achter