AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Amerikaanse hamburger

11 1 1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Amerikaanse hamburger recept Meng het gehakt met de tartaar, de ui, de kaas, de chilisaus en peper en zout naar smaak en vorm er 4 hamburgers van. Bestrijk de hamburgers met olie en bak ze in een grillpan in ± 10 minuten aan beide kanten mooi bruin en net gaar. Neem ze uit de pan en houd ze warm. Leg de ananasschijven in de pan en laat ze aan beide kanten mooi bruin kleuren. Verdeel de sla over de opengesneden broodjes. Leg de hamburgers en de ananas erop en verdeel de mayonaise en de ketchup erover. Lekker met een salade.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit amerikaanse hamburger recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.6 / 10 in 7 recensies

  • Ik heb er ketchup doorheen gedaan bij gebrek aan chilisaus maar wel een cayennepeper toegevoerd, oude kaas gebruikt en een uitje. Plakje cheddar op de de hamburger en daarna op een knapperig stukje stokbrood. Helemaal goed. En Ben wissink hoezo geen mayonaise? Dat moet ieder voor zich weten denk ik zo.
  • Ik heb dit recept gemaakt en inderdaad ik ben ook niet zo op die chilisaus dus daar in tegen heb ik ketchup en mosterd gebruikt. Dit is een perfect recept voor een goede basishamburger en of je er dan wel of geen mayo op doet moet je zelf weten.
  • Dit is een voortreffelijk basisrecept voor hamburgers! Het leent zich er uitstekend voor om naar eigen wens de kwaliteit van de producten te kiezen en naar eigen smaak/inzicht ingredienten toe te voegen. Een aanrader zeker als je meerdere gasten te eten krijgt!
  • Ik gebruik i.p.v. gewone kaas Cheddar. En smullen maar!
  • Deze hamburgers zijn echt heerlijk, mijn advies is om Rundergehakt van de echte slager te halen en niet van de kilo-knal-supermarkt aanbieding. Deze is veel te nat en bakt niet mooi (en is smaakloos). Ik heb heb hele dunne reepjes (gerookte)katenspek/bacon aan toegevoegd voor een extra bite; een aanrader!
  • Wat een onzin om dit recept maar één ster te geven enkel en alleen omdat jouw smaak in saus anders is!
  • Gebruik altijd rundvlees, en doe daar NOOIT mayonaise over! diegene die dit heeft bedacht! Tomaten ketchup en mosterd met een licht gefruite uienringen
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /