Zalm in bladerdeeg

Ingrediënten

+ -
print

Voor de vinaigrette:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. Vinaigrette:
  3. Snipper en meng door de .
  4. Voeg , de en toe.
  5. Dep de zalmfilets droog en wrijf de over de zalm (dit kan een dag voor gebruik, hoeft niet).
  6. Bereidingswijze:
  7. Maak van de bladerdeegplakken twee grote rondjes (zo groot dat er 4 filets ruim opliggen).
  8. De tweede lap iets groter maken dan de eerste.
  9. Deze komt erover heen nl.
  10. Handig deze lap gelijk op de bakplaat te leggen voor je er de zalm op legt. (Je kunt ook voor ieder zalmpje een apart een pakje maken).
  11. Leg de zalmfilets op de lap en maak de randen van het deeg beetje vochtig.
  12. Dek alles nu af met de tweede lap en druk goed vast.
  13. Maak bovenin het deeg een klein gaatje.
  14. Verdeel het losgeklopt over de bovenlaag deeg.
  15. In voorverwarmde oven 190 graden C 30-40 minuten ( moet goudbruin zijn).
  16. Serveertips:
  17. Met broccoli en aardappeltjes.
25
25
25

Variaties op Zalm in bladerdeeg

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Zalm in bladerdeeg
VariatieAantalGang
Zalm in bladerdeeg3Vis en schaaldieren
Zalm in bladerdeeg met spinazie1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg en kruiden
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in vinaigrette
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg en kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • zalmmoten is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Zalm in bladerdeeg heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Klinkt goed en met koemelkvrije bladerdeeg kan ik het ook maken ...
Goofy 23 december 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
5164 kcal
258%20656 kcal
Vetten
67 g.
96%268 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalm in bladerdeeg