Kabeljauw van Jamie

Kabeljauw van Jamie

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Fruit de prei ongeveer 4 minuten en voeg aan het eind van de kerrie toe. Vet een ovenschaal in en verspreid over de bodem van het mengsel. Wrijf de kabeljauw in met peper en zout en citroensap en leg het op het preimengsel. Meng de rest van de kerrie en de creme fraiche door de overgebleven prei en smeer het over de kabeljauw uit. Strooi er geraspte kaas over. 20 minuten op 180 graden C

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kabeljauw van jamie recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter