Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw van Jamie recept
Kabeljauw van Jamie recept

Kabeljauw van Jamie


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Fruit de prei ongeveer 4 minuten en voeg aan het eind van de kerrie toe. Vet een ovenschaal in en verspreid over de bodem van het mengsel. Wrijf de kabeljauw in met peper en zout en citroensap en leg het op het preimengsel. Meng de rest van de kerrie en de creme fraiche door de overgebleven prei en smeer het over de kabeljauw uit. Strooi er geraspte kaas over. 20 minuten op 180 graden C

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kabeljauw van jamie recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven