Gestoomde zalmfilet

Gestoomde zalmfilet

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de visbouillon. Snijd de paprika in vieren, verwijder de zaadjes en snijd hem in dunne reepjes. Maak de winterwortel schoon en snijd hem in plakjes. Pel de ui en knoflook en snijd ze in dunne plakjes. Stoom de paprika, wortel, ui en knoflook in een afgedekte mand 6 minuten boven de pan met bouillon. Leg de zalm en oregano op de groenten en stoom hem in 6 minuten gaar.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gestoomde zalmfilet recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter