AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Gestoomde zalmfilet

Ingrediënten

Bereidingswijze

Gestoomde zalmfilet recept Verwarm de visbouillon. Snijd de paprika in vieren, verwijder de zaadjes en snijd hem in dunne reepjes. Maak de winterwortel schoon en snijd hem in plakjes. Pel de ui en knoflook en snijd ze in dunne plakjes. Stoom de paprika, wortel, ui en knoflook in een afgedekte mand 6 minuten boven de pan met bouillon. Leg de zalm en oregano op de groenten en stoom hem in 6 minuten gaar.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gestoomde zalmfilet recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /