Hongaarse goulash

Hongaarse goulash

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verhit de boter en braad hierin het met zout en peper bestrooide vlees aan. Blijven omscheppen.
Als het vlees wat gekleurd is, voeg je de uien en het paprikapoeder toe en pers je de knoflook boven de pan.
Bak de uien en knoflook ca. een minuut of 5 mee.
Voeg de verse tomaten en de champignons toe en bak deze ook even mee.
Voeg de tomatenpuree met ruim water toe en roer goed door.
Breng opnieuw aan de kook en laat alles ca. 2 uur sudderen op klein vuur met een deksel op de pan.
Paprika toevoegen en nog ca. 30 minuten laten sudderen.
Evt. binden met maizena aangelengd met water...

Goulash is heerlijk met rijst.
Als groente zijn erwtjes lekker (bij voorkeur diepvries)
Frisse salade erbij...Jammie.

Tip:
Voor een pittiger variant, voeg je een fjngesneden, rood pepertje toe.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit hongaarse goulash recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (5)

  • Het staat te pruttelen. Ik ben benieuwd. :)
    Sandra gaf dit recept 5 sterren
  • Mijn eigen kids zijn er gek op ... die zijn nu 9 en 11 en ik maak mijn goulash al jaren op deze manier. Vaak in combinatie met rijst, gevulde paprika en bijvoorbeeld erwtjes.
    azuro gaf dit recept 5 sterren
  • Ik ga het vandaag maken! Lijkt me heerlijk en niet te ingewikkeld!
    Peter gaf dit recept 5 sterren
  • Mijn kinderen zijn 8 en 10 en smullen ervan, maargoed mijn kids eten dan ook zo'n beetje alles. (LOL) Dit recept is ook niet bijzonder heet of scherp gekruid, dus zeker kindvriendelijk ;)
    azuro gaf dit recept 5 sterren
  • Lusten kinderen van 9 goulash?
    Linda gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter