Afrikaanse champignonfilet

Ingrediënten

+ -
print

Voor de saus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Was de wortel en .
  2. Snijd de wortel in gelijke reepjes als de boontjes.
  3. Kook de bonen en beetgaar.

    Bak het vlees rondom bruin en haal het uit de pan.
    Voeg wat extra toe samen met de en knoflook en fruit deze aan.
  4. Voeg de toe en bak deze 1 minuut mee.
    Doe de , , , en bouillonblokje erbij.
  5. En laat de saus ongeveer 20 minuten inkoken tot een mooie dikke saus ontstaat.

    Doe de in een ovenschaal en verdeel het vlees hierover.
  6. Schenk een flinke scheut eroverheen.
    Zet de puree voor 15 minuten in de oven op 220 graden celcius.

    Voeg vlak voor het opdienen de room toe aan de saus en maak op smaak met en .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en groentebouillonblokje
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in aardappelpuree, wijn, groentebouillonblokje
  • boter, aardappelpuree, boter, groentebouillonblokje kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter, kookroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • aardappelpuree kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, boter, kookroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons, suiker, wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
553 kcal
27%2765 kcal
Vetten
14 g.
20%70 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
25 g.
9%125 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Afrikaanse champignonfilet