Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spitskool stamppot recept
Spitskool stamppot recept

Spitskool stamppot


Ingrediënten


24 1

Bereidingswijze


Spitskool fijn snijden. Aardappels schillen en koken. In een hapjespan een klontje boter smelten. De spitskool smoren wat water toevoegen en dan de nasi kruiden toevoegen niet laten wellen, droog toevoegen. Als alles gaar is de aardappels door de kool stampen. Tussendoor je vlees of de worst klaarmaken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spitskool stamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Spitskool stamppot heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

 • Super lekkere...spitskool.! Fijne recepten.
  Babs57 gaf dit recept op 15 september 2015 4 uit 5 sterren
 • Heerlijk! Heb de helft klaar gemaakt omdat we hier altijd teveel aan een spitskool hebben. Nu een lekker recept voor de de andere helft van de spitskool.
  Tetsje gaf dit recept op 16 juni 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Lees de column van Hilde Tjakka, chia!
  De populariteit van chia reikt inmiddels verder dan de natuurwinkel. We hebben namelijk ontdekt dat slechts een paar zaadjes al een enorme boost aan eiwitten, voedingsvezels en gezonde vetzuren geven. Bovendien kan het helpen bij afvallen omdat het een vol gevoel geeft. Maar deze Superman onder de superfoods kan helaas ook negatieve gezondheidseffecten teweegbrengen.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven