Spitskool stamppot

Spitskool stamppot

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Spitskool fijn snijden. Aardappels schillen en koken. In een hapjespan een klontje boter smelten. De spitskool smoren wat water toevoegen en dan de nasi kruiden toevoegen niet laten wellen, droog toevoegen. Als alles gaar is de aardappels door de kool stampen. Tussendoor je vlees of de worst klaarmaken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spitskool stamppot recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

  • Heerlijk! Heb de helft klaar gemaakt omdat we hier altijd teveel aan een spitskool hebben. Nu een lekker recept voor de de andere helft van de spitskool.
    Tetsje gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter