Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rucolastamppot recept
Rucolastamppot recept

Rucolastamppot


Ingrediënten


printad
2

Bereidingswijze


Kook de aardappelen gaar en houd 100 milliliter kookvocht apart. Bak de spekjes ca. 8 minuten in een koekenpan tot ze bruin en knapperig zijn. Bak de pijnboompitten in een droge koekepan goudbruin, bestrooi ze met zout en laat ze even afkoelen op een bord. Stamp de aardappelen fijn met het kookvocht en een eetlepen olie. Breng op smaak met zout en peper. Schep de spekjes en de rucola door de puree. Breng de tomaten op smaak met de rest van de olie, zout en peper. Bestrooi de stamppot met de pijnboompitten en serveer met de tomatensalade.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rucolastamppot recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven