Rucolastamppot

Rucolastamppot

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Kook de aardappelen gaar en houd 100 milliliter kookvocht apart. Bak de spekjes ca. 8 minuten in een koekenpan tot ze bruin en knapperig zijn. Bak de pijnboompitten in een droge koekepan goudbruin, bestrooi ze met zout en laat ze even afkoelen op een bord. Stamp de aardappelen fijn met het kookvocht en een eetlepen olie. Breng op smaak met zout en peper. Schep de spekjes en de rucola door de puree. Breng de tomaten op smaak met de rest van de olie, zout en peper. Bestrooi de stamppot met de pijnboompitten en serveer met de tomatensalade.
Bron: © Allerhande

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rucolastamppot recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter