Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rucolastamppot recept
Rucolastamppot recept

Rucolastamppot


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Kook de aardappelen gaar en houd 100 milliliter kookvocht apart. Bak de spekjes ca. 8 minuten in een koekenpan tot ze bruin en knapperig zijn. Bak de pijnboompitten in een droge koekepan goudbruin, bestrooi ze met zout en laat ze even afkoelen op een bord. Stamp de aardappelen fijn met het kookvocht en een eetlepen olie. Breng op smaak met zout en peper. Schep de spekjes en de rucola door de puree. Breng de tomaten op smaak met de rest van de olie, zout en peper. Bestrooi de stamppot met de pijnboompitten en serveer met de tomatensalade.

Allergenen Informatie

Voor dit rucolastamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Vers thuisbezorgd
    Niet naar de supermarkt of inspiratieloos voor me uitstaren bij het opstellen van een boodschappenlijstje: een maaltijdbox maakt dat allemaal overbodig. Ik heb het een tijdje geprobeerd, en waardeerde het dat ik verse producten en originele recepten thuisbezorgd kreeg, maar ben uiteindelijk toch weer overgestapt op het normale supermarktshoppen.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven