Gekookte andijvie stamppot

Gekookte andijvie stamppot

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Snijd de andijvie fijn en schil de aardappelen. Zet aardappelen samen met de helft van de gesneden andijvie op en kook dit in plm. 20 minuten gaar.
Ondertussen de spekblokjes zachtjes uitbakken.
Daarna de aardappelen afgieten en het geheel fijnstampen. D rest van de andijvie erdoor roeren. Naar behoefte de melk/koffieroom er doorheen en op het laatst de spekblokjes met het spekvet voor de smaak. (is niet veel omdat de blokje al gerookt zijn)
Eet smakelijk.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gekookte andijvie stamppot recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter