Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hutspot recept
Hutspot recept

Hutspot


Ingrediënten


13

Bereidingswijze


Snijd de runderlappen in blokjes. Kruid het vlees en bak het aan alle kanten mooi bruin. Voeg water en 1 fijngesneden ui toe en laat ze 1,3,5 uur sudderen. Meng daarna de resterende in schijven gesneden ui erdoor en leg de in kleine blokjes gesneden wortel er bovenop. Voeg wat zout toe. Breng in een andere pan de aardappelen met zout aan de kook. (Bak het spek uit in een koekenpan) Als de aardappelen gaar zijn, deze fijnstampen met de boter. Voeg het vleesmengsel (en eventueel het spek met vet) toe en meng goed door elkaar.

Allergenen Informatie

Voor dit hutspot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven