AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Hutspot

13

Ingrediënten

Bereidingswijze

Hutspot recept Snijd de runderlappen in blokjes. Kruid het vlees en bak het aan alle kanten mooi bruin. Voeg water en 1 fijngesneden ui toe en laat ze 1,3,5 uur sudderen. Meng daarna de resterende in schijven gesneden ui erdoor en leg de in kleine blokjes gesneden wortel er bovenop. Voeg wat zout toe. Breng in een andere pan de aardappelen met zout aan de kook. (Bak het spek uit in een koekenpan) Als de aardappelen gaar zijn, deze fijnstampen met de boter. Voeg het vleesmengsel (en eventueel het spek met vet) toe en meng goed door elkaar.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit hutspot recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /