AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Chinese kool

10 1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Chinese kool recept Snijd het vlees in blokjes en braad het licht aan in wat boter of olie in een wok/braadpan. Als het vlees lichtgebruind is, de fijngesneden Chinese kool even meebakken zodat het zacht wordt. Daarna de bouillon toevoegen en het geheel nog een minuut of 10 laten garen. In de tussentijd de macaroni gaar koken (kan in water maar ik doe het altijd in bouillon). Uiteindelijk nog wat ketjap naar smaak toevoegen en wat peper/zout.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit chinese kool recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Meerdere keren dit recept klaargemaakt," erg lekker hoor" Wel vervang ik een deel ketjap voor sojasaus(zout) en gebruik ik chili poeder ipv peper, pikanter dus en voeg ik wat oregano toe. Qua basis (het recept) vind ik de combi chinesekool/macaroni fantastisch!
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /