Chinese kool

Chinese kool

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Snijd het vlees in blokjes en braad het licht aan in wat boter of olie in een wok/braadpan. Als het vlees lichtgebruind is, de fijngesneden Chinese kool even meebakken zodat het zacht wordt. Daarna de bouillon toevoegen en het geheel nog een minuut of 10 laten garen. In de tussentijd de macaroni gaar koken (kan in water maar ik doe het altijd in bouillon). Uiteindelijk nog wat ketjap naar smaak toevoegen en wat peper/zout.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit chinese kool recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter