MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Chinese kool

Chinese kool recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Snijd het vlees in blokjes en braad het licht aan in wat boter of olie in een wok/braadpan. Als het vlees lichtgebruind is, de fijngesneden Chinese kool even meebakken zodat het zacht wordt. Daarna de bouillon toevoegen en het geheel nog een minuut of 10 laten garen. In de tussentijd de macaroni gaar koken (kan in water maar ik doe het altijd in bouillon). Uiteindelijk nog wat ketjap naar smaak toevoegen en wat peper/zout.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit chinese kool recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Meerdere keren dit recept klaargemaakt," erg lekker hoor" Wel vervang ik een deel ketjap voor sojasaus(zout) en gebruik ik chili poeder ipv peper, pikanter dus en voeg ik wat oregano toe. Qua basis (het recept) vind ik de combi chinesekool/macaroni fantastisch!

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /