Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chinese kool recept
Chinese kool recept

Chinese kool


Ingrediënten


10 1

Bereidingswijze


Snijd het vlees in blokjes en braad het licht aan in wat boter of olie in een wok/braadpan. Als het vlees lichtgebruind is, de fijngesneden Chinese kool even meebakken zodat het zacht wordt. Daarna de bouillon toevoegen en het geheel nog een minuut of 10 laten garen. In de tussentijd de macaroni gaar koken (kan in water maar ik doe het altijd in bouillon). Uiteindelijk nog wat ketjap naar smaak toevoegen en wat peper/zout.

Allergenen Informatie

Voor dit chinese kool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Chinese kool heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Meerdere keren dit recept klaargemaakt," erg lekker hoor" Wel vervang ik een deel ketjap voor sojasaus(zout) en gebruik ik chili poeder ipv peper, pikanter dus en voeg ik wat oregano toe. Qua basis ... Lees reactie
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Scherpe kantjes
    Het mag voor sommigen een futiliteit zijn; voor mij draagt het soort bestek en servies waarmee ik eet bij aan de kwaliteit van de maaltijd. Zo smaakt voedsel bijvoorbeeld een stuk minder lekker als er plastic bestek in het spel is, of als het van een wegwerpbord eet dat half is vervormd door de hitte van de maaltijd. Echt bestek en echt servies maken zeker het verschil.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven