AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Zalm met rijst

Ingrediënten

Bereidingswijze

Zalm met rijst recept Rijst koken volgens verpakking. Graatjes e.d. uit de zalm halen en in stukjes verdelen. Saus maken volgens verpakking en mengen met een deel van de geraspte kaas. De helft van de rijst in een ovenvaste schaal doen. Zalm er bovenop, dan het andere deel van de rijst. Hier de gehalveerde eieren indrukken. De saus er over gieten en nog wat geraspte kaas erover. Dit in de oven van 180 graden C. tot de kaas gesmolten is. Eet smakelijk.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zalm met rijst recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /