MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Zalm met rijst

Zalm met rijst recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Rijst koken volgens verpakking. Graatjes e.d. uit de zalm halen en in stukjes verdelen. Saus maken volgens verpakking en mengen met een deel van de geraspte kaas. De helft van de rijst in een ovenvaste schaal doen. Zalm er bovenop, dan het andere deel van de rijst. Hier de gehalveerde eieren indrukken. De saus er over gieten en nog wat geraspte kaas erover. Dit in de oven van 180 graden C. tot de kaas gesmolten is. Eet smakelijk.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zalm met rijst recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /