Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm met rijst recept
Zalm met rijst recept

Zalm met rijst


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Rijst koken volgens verpakking. Graatjes e.d. uit de zalm halen en in stukjes verdelen. Saus maken volgens verpakking en mengen met een deel van de geraspte kaas. De helft van de rijst in een ovenvaste schaal doen. Zalm er bovenop, dan het andere deel van de rijst. Hier de gehalveerde eieren indrukken. De saus er over gieten en nog wat geraspte kaas erover. Dit in de oven van 180 graden C. tot de kaas gesmolten is. Eet smakelijk.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zalm met rijst recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven