Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Griekse tomaten-rijst recept
Griekse tomaten-rijst recept

Griekse tomaten-rijst


Ingrediënten


56 6

Bereidingswijze


De uien pellen en in fijne stukjes hakken. De gepelde tomaten uit blik in stukjes hakken. Bij verse tomaten, eerst even wellen in heet water, dan laat het schilletje makkelijk los. In stukjes snijden. Uien bakken in boter. Voeg de tomaten toe. 10 minuten laten sudderen. Bouillon erbij en op smaak maken met peper en zout. Laten koken en de rijst erbij doen. Goed roeren tegen het aanbakken. Op een laag vuurtje laten koken tot de bouillon weg is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit griekse tomaten-rijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Griekse tomaten-rijst heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.5 / 10 in 12 recensies

  • Ik heb dit recept al zeker meer dan 20 keer gemaakt,de jongens vinden dit echt super.
    Iwan gaf dit recept op 23 maart 2014 5 uit 5 sterren
  • Ga dit vandaag proberen, dat wordt volgens mij wel smikkelen en smullen.
    Iwan gaf dit recept op 19 oktober 2013 5 uit 5 sterren
  • Ik weet nooit hoe groot een kop moet zijn, je hebt ze klein en groot...Vast geen kopje van oma en ook geen mok?Ga nu met een tussenlaag proberen, wie kan me hiermee helpen?
    Sandra gaf dit recept op 28 augustus 2013 5 uit 5 sterren
  • Super lekker en makkelijk recept. Ik maak hem nu regelmatig wel met teentje knoflook en zeer fijn gehakte champignons erbij. Ook makkelijk mee te variŽren door verschillende kruiden toe te voegen. I... Lees reactie
    Patricia gaf dit recept op 19 juni 2013 4 uit 5 sterren
  • Maakt het uit of het kippen of runderbouillon is?
    Elvira gaf dit recept op 4 april 2013 5 uit 5 sterren
  • Superecept! En nog makkelijk ook!
    Bezoeker gaf dit recept op 1 februari 2013 5 uit 5 sterren
  • @Rianne: ja ongekookt. Als het water verdampt is, is de rijst gaar.
    Raven gaf dit recept op 30 december 2012 5 uit 5 sterren
  • Moet de rijst er ongekookt bij?
    Rianne gaf dit recept op 9 oktober 2012 5 uit 5 sterren
  • @Bezoeker: langkorrelrijst.
    Henk gaf dit recept op 6 april 2012 5 uit 5 sterren
  • Welke rijst is het lekkerst om te gebruiken in dit recept?
    Bezoeker gaf dit recept op 5 september 2011 5 uit 5 sterren
Alle recensies bekijken
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven