Griekse tomaten-rijst

Griekse tomaten-rijst

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

De uien pellen en in fijne stukjes hakken. De gepelde tomaten uit blik in stukjes hakken. Bij verse tomaten, eerst even wellen in heet water, dan laat het schilletje makkelijk los. In stukjes snijden. Uien bakken in boter. Voeg de tomaten toe. 10 minuten laten sudderen. Bouillon erbij en op smaak maken met peper en zout. Laten koken en de rijst erbij doen. Goed roeren tegen het aanbakken. Op een laag vuurtje laten koken tot de bouillon weg is.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit griekse tomaten-rijst recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (12)

  • Ik heb dit recept al zeker meer dan 20 keer gemaakt,de jongens vinden dit echt super.
    Iwan gaf dit recept 5 sterren
  • Ga dit vandaag proberen, dat wordt volgens mij wel smikkelen en smullen.
    Iwan gaf dit recept 5 sterren
  • Ik weet nooit hoe groot een kop moet zijn, je hebt ze klein en groot...Vast geen kopje van oma en ook geen mok?Ga nu met een tussenlaag proberen, wie kan me hiermee helpen?
    Sandra gaf dit recept 5 sterren
  • Super lekker en makkelijk recept. Ik maak hem nu regelmatig wel met teentje knoflook en zeer fijn gehakte champignons erbij. Ook makkelijk mee te variŽren door verschillende kruiden toe te voegen. Ik gebruik trouwens groentebouillon.
    Patricia gaf dit recept 4 sterren
  • Maakt het uit of het kippen of runderbouillon is?
    Elvira gaf dit recept 5 sterren
  • Superecept! En nog makkelijk ook!
    Bezoeker gaf dit recept 5 sterren
  • @Rianne: ja ongekookt. Als het water verdampt is, is de rijst gaar.
    Raven gaf dit recept 5 sterren
  • Moet de rijst er ongekookt bij?
    Rianne gaf dit recept 5 sterren
  • @Bezoeker: langkorrelrijst.
    Henk gaf dit recept 5 sterren
  • Welke rijst is het lekkerst om te gebruiken in dit recept?
    Bezoeker gaf dit recept 5 sterren
  • Meer reacties

Laat uw reactie achter