MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Griekse tomaten-rijst

Griekse tomaten-rijst recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

De uien pellen en in fijne stukjes hakken. De gepelde tomaten uit blik in stukjes hakken. Bij verse tomaten, eerst even wellen in heet water, dan laat het schilletje makkelijk los. In stukjes snijden. Uien bakken in boter. Voeg de tomaten toe. 10 minuten laten sudderen. Bouillon erbij en op smaak maken met peper en zout. Laten koken en de rijst erbij doen. Goed roeren tegen het aanbakken. Op een laag vuurtje laten koken tot de bouillon weg is.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit griekse tomaten-rijst recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Ik heb dit recept al zeker meer dan 20 keer gemaakt,de jongens vinden dit echt super.
  • Ga dit vandaag proberen, dat wordt volgens mij wel smikkelen en smullen.
  • Ik weet nooit hoe groot een kop moet zijn, je hebt ze klein en groot...Vast geen kopje van oma en ook geen mok?Ga nu met een tussenlaag proberen, wie kan me hiermee helpen?
  • Super lekker en makkelijk recept. Ik maak hem nu regelmatig wel met teentje knoflook en zeer fijn gehakte champignons erbij. Ook makkelijk mee te variëren door verschillende kruiden toe te voegen. Ik gebruik trouwens groentebouillon.
  • Maakt het uit of het kippen of runderbouillon is?
  • Superecept! En nog makkelijk ook!
  • @Rianne: ja ongekookt. Als het water verdampt is, is de rijst gaar.
  • Moet de rijst er ongekookt bij?
  • @Bezoeker: langkorrelrijst.
  • Welke rijst is het lekkerst om te gebruiken in dit recept?

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /