Citroenrijst

Citroenrijst

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking in 15 minuten bijna gaar. Laat de rijst in een zeef uitlekken. Klop de eieren met de slagroom los en roer de helft van de kaas en citroensap erdoor. Breng het op smaak met zout. Smelt de boter in een pan en roer de rijst erdoor. Schenk al roerend het eimengsel erdoor en warm het geheel al roerend 4 minuten door. Het ei moet romig blijven. Voeg de basilicum toe en serveer de rijst met de rest van de kaas.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit citroenrijst recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Laat uw reactie achter