Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Citroenrijst recept
Citroenrijst recept

Citroenrijst


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking in 15 minuten bijna gaar. Laat de rijst in een zeef uitlekken. Klop de eieren met de slagroom los en roer de helft van de kaas en citroensap erdoor. Breng het op smaak met zout. Smelt de boter in een pan en roer de rijst erdoor. Schenk al roerend het eimengsel erdoor en warm het geheel al roerend 4 minuten door. Het ei moet romig blijven. Voeg de basilicum toe en serveer de rijst met de rest van de kaas.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit citroenrijst recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven