Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Citroenrijst recept
Citroenrijst recept

Citroenrijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking in 15 minuten bijna gaar. Laat de rijst in een zeef uitlekken. Klop de eieren met de slagroom los en roer de helft van de kaas en citroensap erdoor. Breng het op smaak met zout. Smelt de boter in een pan en roer de rijst erdoor. Schenk al roerend het eimengsel erdoor en warm het geheel al roerend 4 minuten door. Het ei moet romig blijven. Voeg de basilicum toe en serveer de rijst met de rest van de kaas.

Allergenen Informatie

Voor dit citroenrijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Deeglaagjes
    Ik ben een bladerdeegjunkie. Van appelflappen, croissantjes en taarten tot kaasrolletjes en quiches, ik maak het allemaal. Maar echt gezond is bladerdeeg nou niet bepaald; ik schrik elke keer weer van het vetgehalte. Dus de laatste tijd heb ik wat geŽxperimenteerd met filodeeg, het iets minder vette broertje. En met succes.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven