AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Citroenrijst

Ingrediënten

Bereidingswijze

Citroenrijst recept Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking in 15 minuten bijna gaar. Laat de rijst in een zeef uitlekken. Klop de eieren met de slagroom los en roer de helft van de kaas en citroensap erdoor. Breng het op smaak met zout. Smelt de boter in een pan en roer de rijst erdoor. Schenk al roerend het eimengsel erdoor en warm het geheel al roerend 4 minuten door. Het ei moet romig blijven. Voeg de basilicum toe en serveer de rijst met de rest van de kaas.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit citroenrijst recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /