MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Citroenrijst

Citroenrijst recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking in 15 minuten bijna gaar. Laat de rijst in een zeef uitlekken. Klop de eieren met de slagroom los en roer de helft van de kaas en citroensap erdoor. Breng het op smaak met zout. Smelt de boter in een pan en roer de rijst erdoor. Schenk al roerend het eimengsel erdoor en warm het geheel al roerend 4 minuten door. Het ei moet romig blijven. Voeg de basilicum toe en serveer de rijst met de rest van de kaas.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit citroenrijst recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /