Thaise bami (familiegerecht)

Thaise bami (familiegerecht)

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Strooi de mie al roerend in een pan met ruim kokend water. Kook de mie in 13 minuten gaar. Giet af en laat even uitlekken. Verhit olie of boter in een pan en bak hierin het vlees goudbruin en gaar. Bak op het laatst de prei en paprika even mee. Voeg 100 mililiter water en de mix voor Thaise bami toe en verhit het geheel al omscheppend ca. 1 minuut. Voeg de mie toe en roerbak het gerecht in ca. 2 minuten op hoog vuur droog. Schep alvast op voor de kinderen. Meng de Thaise Spicemix met 3 eetlepels water in een kopje en voeg dit toe aan de resterende bami in de pan. Meng en verwarm het geheel goed en serveer.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit thaise bami (familiegerecht) recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter