Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise bami (familiegerecht) recept
Thaise bami (familiegerecht) recept

Thaise bami (familiegerecht)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Strooi de mie al roerend in een pan met ruim kokend water. Kook de mie in 13 minuten gaar. Giet af en laat even uitlekken. Verhit olie of boter in een pan en bak hierin het vlees goudbruin en gaar. Bak op het laatst de prei en paprika even mee. Voeg 100 mililiter water en de mix voor Thaise bami toe en verhit het geheel al omscheppend ca. 1 minuut. Voeg de mie toe en roerbak het gerecht in ca. 2 minuten op hoog vuur droog. Schep alvast op voor de kinderen. Meng de Thaise Spicemix met 3 eetlepels water in een kopje en voeg dit toe aan de resterende bami in de pan. Meng en verwarm het geheel goed en serveer.

Allergenen Informatie

Voor dit thaise bami (familiegerecht) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven