MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Thaise bami (familiegerecht)

Thaise bami (familiegerecht) recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Strooi de mie al roerend in een pan met ruim kokend water. Kook de mie in 13 minuten gaar. Giet af en laat even uitlekken. Verhit olie of boter in een pan en bak hierin het vlees goudbruin en gaar. Bak op het laatst de prei en paprika even mee. Voeg 100 mililiter water en de mix voor Thaise bami toe en verhit het geheel al omscheppend ca. 1 minuut. Voeg de mie toe en roerbak het gerecht in ca. 2 minuten op hoog vuur droog. Schep alvast op voor de kinderen. Meng de Thaise Spicemix met 3 eetlepels water in een kopje en voeg dit toe aan de resterende bami in de pan. Meng en verwarm het geheel goed en serveer.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit thaise bami (familiegerecht) recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /