MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Pasta met garnalen en rucola

Pasta met garnalen en rucola recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Snijd peper, lente ui en knoflook klein.
Neem 6 gedroogde tomaten in een blender, voeg creme fraiche en olijfolie toe en goed mixen en verkleinen. Voeg daarna de klein gesneden peper toe.
Verhit een wokpan met ongeveer 3 eetlepels olie. Doe, zodra de knoflook begint te kleuren, de garnalen erbij en bak die gedurende 1 minuut. Giet de witte wijn en de tomatenpuree erbij en laat het mengsel een paar minuten pruttelen.

Hussel de spaghetti en de saus door elkaar, knijp het citroensap erover, doe de helft van de rucola erbij, giet er eventueel een beetje van het kookvocht bij om de saus iets dunner te maken en doe er zout en peper naar smaak bij. Verdeel de pasta over vier borden en strooi de rest van de rucola over.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pasta met garnalen en rucola recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Vandaag voor het eerst dit recept uitgeprobeerd, het was heerlijk. Bij een Turks winkeltje gedroogde gebroken cayennepeper gekocht ipv gedroogde spaanse peper.

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /