Pasta met garnalen en rucola

Pasta met garnalen en rucola

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Snijd peper, lente ui en knoflook klein.
Neem 6 gedroogde tomaten in een blender, voeg creme fraiche en olijfolie toe en goed mixen en verkleinen. Voeg daarna de klein gesneden peper toe.
Verhit een wokpan met ongeveer 3 eetlepels olie. Doe, zodra de knoflook begint te kleuren, de garnalen erbij en bak die gedurende 1 minuut. Giet de witte wijn en de tomatenpuree erbij en laat het mengsel een paar minuten pruttelen.

Hussel de spaghetti en de saus door elkaar, knijp het citroensap erover, doe de helft van de rucola erbij, giet er eventueel een beetje van het kookvocht bij om de saus iets dunner te maken en doe er zout en peper naar smaak bij. Verdeel de pasta over vier borden en strooi de rest van de rucola over.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pasta met garnalen en rucola recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

Gemiddelde score 8 / 10 in 1 reactie
  • Vandaag voor het eerst dit recept uitgeprobeerd, het was heerlijk. Bij een Turks winkeltje gedroogde gebroken cayennepeper gekocht ipv gedroogde spaanse peper.
    Marcel gaf dit recept 4/5 sterren

Laat uw reactie achter