Macaroni-ovenschotel

Macaroni-ovenschotel

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Bak het gehakt rul met de knoflook in een klein scheutje olijfolie.
Voeg de uien de paprika en de tomaten toe met de helft van de
oregano.
Hierna de tomatenpuree / ketchup toevoegen met de mix
(let op: wel water toevoegen volgens de verpakking).
Voeg 3/4 van de champignons toe en schep het voorzichtig om.
Hierna lekker laten pruttelen op een klein vuurtje en af en toe
even omscheppen.
Zet intussen de macaroni aan met een klein scheutje olijfolie en
de rest van de oregano.
Maak de macaroni verder volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Als de macaroni gaar is, overgieten in een vergiet en even goed uit
laten lekken.
Intussen de oven voorverwarmen op 150 C.
Meng de macaroni met de sausmix en schep de helft over in een ovenschaal.
Doe hierover een laagje salami en dan de andere helft van de macaroni.
Hierover doe je weer een laagje salami en daarna de champignons.
Dek het geheel af met een ruime hoeveelheid mozarella.
Zet de schaal ca. 20 25 minuten in de oven (tot de kaas een beetje
goudbruin begint te worden.

Even laten rusten en dan opdienen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit macaroni-ovenschotel recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter