Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni-ovenschotel recept
Macaroni-ovenschotel recept

Macaroni-ovenschotel


Ingrediënten


9 1

Bereidingswijze


Bak het gehakt rul met de knoflook in een klein scheutje olijfolie.
Voeg de uien de paprika en de tomaten toe met de helft van de
oregano.
Hierna de tomatenpuree / ketchup toevoegen met de mix
(let op: wel water toevoegen volgens de verpakking).
Voeg 3/4 van de champignons toe en schep het voorzichtig om.
Hierna lekker laten pruttelen op een klein vuurtje en af en toe
even omscheppen.
Zet intussen de macaroni aan met een klein scheutje olijfolie en
de rest van de oregano.
Maak de macaroni verder volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Als de macaroni gaar is, overgieten in een vergiet en even goed uit
laten lekken.
Intussen de oven voorverwarmen op 150 C.
Meng de macaroni met de sausmix en schep de helft over in een ovenschaal.
Doe hierover een laagje salami en dan de andere helft van de macaroni.
Hierover doe je weer een laagje salami en daarna de champignons.
Dek het geheel af met een ruime hoeveelheid mozarella.
Zet de schaal ca. 20 25 minuten in de oven (tot de kaas een beetje
goudbruin begint te worden.

Even laten rusten en dan opdienen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit macaroni-ovenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven