AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Macaroni-ovenschotel

9 1 1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Macaroni-ovenschotel recept Bak het gehakt rul met de knoflook in een klein scheutje olijfolie.
Voeg de uien de paprika en de tomaten toe met de helft van de
oregano.
Hierna de tomatenpuree / ketchup toevoegen met de mix
(let op: wel water toevoegen volgens de verpakking).
Voeg 3/4 van de champignons toe en schep het voorzichtig om.
Hierna lekker laten pruttelen op een klein vuurtje en af en toe
even omscheppen.
Zet intussen de macaroni aan met een klein scheutje olijfolie en
de rest van de oregano.
Maak de macaroni verder volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Als de macaroni gaar is, overgieten in een vergiet en even goed uit
laten lekken.
Intussen de oven voorverwarmen op 150 C.
Meng de macaroni met de sausmix en schep de helft over in een ovenschaal.
Doe hierover een laagje salami en dan de andere helft van de macaroni.
Hierover doe je weer een laagje salami en daarna de champignons.
Dek het geheel af met een ruime hoeveelheid mozarella.
Zet de schaal ca. 20 Š 25 minuten in de oven (tot de kaas een beetje
goudbruin begint te worden.

Even laten rusten en dan opdienen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit macaroni-ovenschotel recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /