Zuurkool uit de oven

Zuurkool uit de oven

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Wel de rozijnen in warm water. Bak de spekblokjes, voeg de zuurkool toe en stoof het zachtjes 10 minuten. Schil de appels en snijd deze in blokjes, snijd de banaan in plakjes. Schep de rozijnen, appel, banaan en de kaneel door de zuurkool. Bereid de aardappelpuree zoals op de verpakking staat. Schep het zuurkoolmengsel in de ovenschaal. Leg de in stukjes gesneden ham erover en verdeel de ananas daar weer over heen. Verdeel daarover de aardappelpuree. Strooi de geraspte kaas erover en zet het gerecht nog een kwartiertje in de oven zodat de kaas lekker gesmolten is.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zuurkool uit de oven recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter