Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkool uit de oven recept
Zuurkool uit de oven recept

Zuurkool uit de oven


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Wel de rozijnen in warm water. Bak de spekblokjes, voeg de zuurkool toe en stoof het zachtjes 10 minuten. Schil de appels en snijd deze in blokjes, snijd de banaan in plakjes. Schep de rozijnen, appel, banaan en de kaneel door de zuurkool. Bereid de aardappelpuree zoals op de verpakking staat. Schep het zuurkoolmengsel in de ovenschaal. Leg de in stukjes gesneden ham erover en verdeel de ananas daar weer over heen. Verdeel daarover de aardappelpuree. Strooi de geraspte kaas erover en zet het gerecht nog een kwartiertje in de oven zodat de kaas lekker gesmolten is.

Allergenen Informatie

Voor dit zuurkool uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Eierkoekjes
    Wie jarig is, trakteert. Maar om niet met de zoveelste afgezaagde appel- of slagroomtaart aan te komen op het werk (hoewel het erg lekker is), heb ik me op wat andere traktatieopties georiŽnteerd. En na wat wikken en wegen ben ik eruit: macarons!

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven