Zalmschotel

Zalmschotel

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Schil de aardappels en snijd in dunne schijfjes. Kook ze 4-5 minuten met water en snufje zout, daarna afgieten. Laat de spinazie ontdooien. Pel en snipper de ui, fruit hem in hete boter. Laat de spinazie ca. 2 minuten meebakken. Breng op smaak met nootmuskaat, zout en peper. Giet eventueel af en toe het teveel aan vocht af. Verdeel de spinazie over de ingevetten ovenschaal. Was eventueel de zalm en dep droog, breng hem op smaak met zout en peper. Leg de zalm op de spinazie in ovenschaal. Verdeel aardappelschijfjes dakpansgewijs over de zalm. Was de dille, leg een beetje apart en snijd de rest fijn. Roer de dille, de eidooiers en de mosterd door de creme fraiche. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de creme fraiche gelijkmatig over de zalmschotel. Bak de zalm ca. 30-35 minuten in de oven. (elektrisch 200 graden C - hete lucht 175 gradxen C - gas stand 3) Als laatste gebruik de dille als garnering.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zalmschotel recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Reacties (1)

Gemiddelde score 10 / 10 in 1 reactie
  • Ik heb dit gisteren gemaak toen mijn moeder en zusje kwamen eten. Het was een groot succes. Erg makkelijk te maken en heerlijk van smaak! Zeker voor herhaling vatbaar.
    gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter