Zalm ovenschotel

Zalm ovenschotel

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verhit in een vuurvaste pan de olie en fruit hierin ongeveer 7 minuten het uitgeknepen teentje knoflook en de ringen ui en paprika. Voeg dan zout, peper en een scheut water toe. Laat de inhoud van de pan een paar minuutjes zachtjes pruttelen. Haal de meeste groenten uit de pan en leg de zalmsteaks op de bodem van de pan. Schik het groentemengsel bovenop de zalm. Leg daar bovenop de schijfjes citroen en de fijngehakte peterselie. Dek de schotel af (met aluminiumfolie) en laat de vis in ongeveer 30 minuten goed gaar worden in een voorverwarmde oven( 180 graden C.) Warm serveren.
Bron: © carta

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zalm ovenschotel recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter