Verrassing spinazie in bladerdeeg

Verrassing spinazie in bladerdeeg

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden C. Bak de spekjes samen met de gesnipperde sjalotjes tot ze glazig zijn in een koekenpan. Bestrijk een bakplaat licht in met wat boter en leg 4 plakjes bladerdeeg op de bakplaat. Leg de plakjes iets op elkaar en druk deze stevig aan. Spoel de verse spinazie tot deze zandvrij is en meng deze met de spekjes, sjalotjes, de in plakjes gesneden champignons en de in blokjes gesneden feta (kan je ook kant en klaar kopen in blokjes) in een grote kom. Leg het mengsel op het bladerdeeg en leg de in halfjes gesneden cherrytomaatjes er bovenop. Sluit nu het geheel af met de overige 4 plakjes bladerdeeg. Zet het geheel in de voorverwarmde oven. Dit ongeveer 20 minuten gaar laten worden tot het bladerdeeg gaar en bruin is.

Serveersuggesties

Serveer dit met gebakken aardappel of een gepofte aardappel met creme fraiche en wat bieslook.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit verrassing spinazie in bladerdeeg recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

  • Gisteren gemaakt en we hebben zitten smullen van de verrassing spinazie in bladerdeeg!
    As gaf dit recept 3 sterren

Laat uw reactie achter