AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Verrassing spinazie in bladerdeeg

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verrassing spinazie in bladerdeeg recept Verwarm de oven voor op 200 graden C. Bak de spekjes samen met de gesnipperde sjalotjes tot ze glazig zijn in een koekenpan. Bestrijk een bakplaat licht in met wat boter en leg 4 plakjes bladerdeeg op de bakplaat. Leg de plakjes iets op elkaar en druk deze stevig aan. Spoel de verse spinazie tot deze zandvrij is en meng deze met de spekjes, sjalotjes, de in plakjes gesneden champignons en de in blokjes gesneden feta (kan je ook kant en klaar kopen in blokjes) in een grote kom. Leg het mengsel op het bladerdeeg en leg de in halfjes gesneden cherrytomaatjes er bovenop. Sluit nu het geheel af met de overige 4 plakjes bladerdeeg. Zet het geheel in de voorverwarmde oven. Dit ongeveer 20 minuten gaar laten worden tot het bladerdeeg gaar en bruin is.

Serveersuggesties

Serveer dit met gebakken aardappel of een gepofte aardappel met creme fraiche en wat bieslook.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit verrassing spinazie in bladerdeeg recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Gisteren gemaakt en we hebben zitten smullen van de verrassing spinazie in bladerdeeg!
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /