MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Groentetaart

Groentetaart recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden C. Vet een springvorm met een doorsnede van 24 cm in met boter. Doe de bloem in een kom en snijd de boter er in stukjes bij. Meng het met zout, 3 eetlepels water, 1 eetlepel Franse kruiden en de eierdooiers goed door elkaar tot een soepel deeg. Laat het deeg in plasticfolie 15 minuten in de ijskast rusten. Bestuif een werkvlak met bloem en rol het deeg uit ter grootte van de springvorm. Bekleed de bodem en halverwege de rand met het deeg. Verdeel de danish blue over de bodem. Halveer de tomaten en verwijder de zaadjes. Snijd de courgette in plakjes. Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd hem in repen. Verdeel de tomaten met de bolle kant nar boven met de courgette en paprika over de bodem. Snijd de brie in stukjes en verdeel het over de groenten. Bestrooi het gerecht met de rest van de kruiden en zout en besprenkel het ruim met olijfolie. Bak de taart in het midden van de oven in 40 minuten gaar. Dek de taart de laatste 10 minuten af met alu-folie.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit groentetaart recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /