Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (2)
Egyptische Misakaa heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies RESET
Mijn tante is in Egypte geweest dus gaf ik haar dit recept en ze vond het lekker.
Mijn man is een Egyptenaar en moeilijk als het om eten gaat. Maar dit recept was werkelijk helemaal super. Hij was erg blij om nu ook eens iets voorgezet te krijgen wat voor hem bekent is en nog erg l... Lees reactie
Sandra Kenawi- Van De Kolk 11 februari 2013
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.