AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Broccolischotel met gehakt

14 1 1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Broccolischotel met gehakt recept Verwarm de oven op 250 graden C. Kook de aardappelen en pureer ze goed. Voeg 2 deciliter kokende melk, 30 gram boter, peper, zout en nootmuskaat toe. Er ontstaat een dunne aardappelpuree. Voeg tenslotte een ei toe en klop de puree zeer luchtig. De broccoli moet je even voorkoken, de steeltjes 10 minuten en de roosjes 5 minuten, daarna afgieten en goed uit laten lekken. Kruid het gehakt met peper, zout, nootmuskaat, 1/2 theelepel gember en 1 theelepel paprikapoeder. Bak het gehakt rul en voeg daarna een gesnipperde ui en een teentje knoflook toe. Voeg 2 deciliter bouillon en een blikje tomatenpuree toe. Meng het gehaktmengsel met de broccoli. Vet een ovenschaal in en breng het broccoli-gehaktmengsel hierin over. Schep de puree hierover en strooi er tenslotte 50 gram geraspte kaas overheen. Plaats het gerecht 1 5 minuten in de oven.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit broccolischotel met gehakt recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /