Broccolischotel met gehakt

Broccolischotel met gehakt

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de oven op 250 graden C. Kook de aardappelen en pureer ze goed. Voeg 2 deciliter kokende melk, 30 gram boter, peper, zout en nootmuskaat toe. Er ontstaat een dunne aardappelpuree. Voeg tenslotte een ei toe en klop de puree zeer luchtig. De broccoli moet je even voorkoken, de steeltjes 10 minuten en de roosjes 5 minuten, daarna afgieten en goed uit laten lekken. Kruid het gehakt met peper, zout, nootmuskaat, 1/2 theelepel gember en 1 theelepel paprikapoeder. Bak het gehakt rul en voeg daarna een gesnipperde ui en een teentje knoflook toe. Voeg 2 deciliter bouillon en een blikje tomatenpuree toe. Meng het gehaktmengsel met de broccoli. Vet een ovenschaal in en breng het broccoli-gehaktmengsel hierin over. Schep de puree hierover en strooi er tenslotte 50 gram geraspte kaas overheen. Plaats het gerecht 15 minuten in de oven.
Bron: © via folder

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit broccolischotel met gehakt recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter