Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bifteki recept
Bifteki recept

Bifteki


Ingrediënten


printad
14

Bereidingswijze


Het gehakt en 1 ei en 2 beschuitjes samen kneden en platte rolletjes van maken (voor je het rolt even wat feta kaas erin doen) Aanbraden wat water erbij en ongeveer 30 minuten laten sudderen. Als het klaar is, in een schaal doen, kaas erover heen doen en even in de magnetron tot kaas gesmolten is. Dan opdienen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bifteki recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven