MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Aardappel anders

Aardappel anders recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kook de aardappels met een beetje zout gaar. Doe ditzelfde met de rode kool (indien je verse gebruikt, dan met een beetje azijn en een beetje suiker en de appels). Giet de aardappels af en stamp er de rode kool doorheen. Voeg evt. wat appelmoes toe. Meng het gehakt met een ei, peper zout, paprikapoeder en paneermeel tot een samenhangende massa. Draai hier 8 kleine gehaktballetjes van en haal ze evt nog even extra door paneermeel. Bak de gehaktballetjes in een beetje boter rondom mooi bruin. Bak ook deze mee. Blus af met wat water (ca 1 deciliter) en haal de pan van het vuur als het water verdampt is. Verwarm de oven voor op ca 175 graden C. Beboter een ovenschaal en verdeel de rodekoolstamp over de bodem van de ovenschaal. Verdeel de gehaktballetjes over de rodekoolstamp. Verdeel de aardappel anders over de gehaktballetjes en de stamp en zet de schaal ongeveer 30 tot 45 minuten in de oven.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit aardappel anders recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /