AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Aardappel anders

2

Ingrediënten

Bereidingswijze

Aardappel anders recept Kook de aardappels met een beetje zout gaar. Doe ditzelfde met de rode kool (indien je verse gebruikt, dan met een beetje azijn en een beetje suiker en de appels). Giet de aardappels af en stamp er de rode kool doorheen. Voeg evt. wat appelmoes toe. Meng het gehakt met een ei, peper zout, paprikapoeder en paneermeel tot een samenhangende massa. Draai hier 8 kleine gehaktballetjes van en haal ze evt nog even extra door paneermeel. Bak de gehaktballetjes in een beetje boter rondom mooi bruin. Bak ook deze mee. Blus af met wat water (ca 1 deciliter) en haal de pan van het vuur als het water verdampt is. Verwarm de oven voor op ca 175 graden C. Beboter een ovenschaal en verdeel de rodekoolstamp over de bodem van de ovenschaal. Verdeel de gehaktballetjes over de rodekoolstamp. Verdeel de aardappel anders over de gehaktballetjes en de stamp en zet de schaal ongeveer 30 tot 45 minuten in de oven.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit aardappel anders recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /