MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Hongaarse goulashsoep

Hongaarse goulashsoep recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Wrijf het vlees in met zout, peper een gepureerde knoflook. Smelt 30 gram reuzel in een pan. Bak daarin eerst de runderpoulet en als deze bruin kleurt de varkenspoulet. Fruit de gesneden uien. Voeg vervolgens de gesneden paprika's toe. Voeg 1 eetlepe zoete- en 1/2 eetlepel pittige paprikapoeder toe. Roer het geheel om. Laat langzaam water toe. Ontvel de tomaten, snijd deze in grove stukken en voeg deze toe. laat het geheel 1 uur koken. Snijd het rookspek en voeg dit samen met karwijzaad toe aan de soep. Laat de soep nog 1/2 uur koken. 10 minuten voor het opdienen. Maak van het ei en de bloem een deeg. Pluk pluimpjes uit het deeg en doe deze in de soep.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit hongaarse goulashsoep recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /