Hongaarse goulashsoep

Hongaarse goulashsoep

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Wrijf het vlees in met zout, peper een gepureerde knoflook. Smelt 30 gram reuzel in een pan. Bak daarin eerst de runderpoulet en als deze bruin kleurt de varkenspoulet. Fruit de gesneden uien. Voeg vervolgens de gesneden paprika's toe. Voeg 1 eetlepe zoete- en 1/2 eetlepel pittige paprikapoeder toe. Roer het geheel om. Laat langzaam water toe. Ontvel de tomaten, snijd deze in grove stukken en voeg deze toe. laat het geheel 1 uur koken. Snijd het rookspek en voeg dit samen met karwijzaad toe aan de soep. Laat de soep nog 1/2 uur koken. 10 minuten voor het opdienen. Maak van het ei en de bloem een deeg. Pluk pluimpjes uit het deeg en doe deze in de soep.
Bron: © Hongaarse kennissen

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit hongaarse goulashsoep recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter