Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geroerbakte paksoi met kipfilet recept
Geroerbakte paksoi met kipfilet recept

Geroerbakte paksoi met kipfilet


Ingrediënten


19 2

Bereidingswijze


Was en snijd de paksoi in grove stukken. Snijd de lente-ui in stukjes van 1 cm. en snipper de knoflook. Snijd ook de kipfilet in grove stukken. Kook de rijst. Doe een flinke scheut zonnebloemolie in een grote wok of ruime braadpan en fruit de lente-ui en de knoflook. Voeg na 2 min. het vlees toe met een scheut ketjap. Roerbak het vlees bruin en gaar. Voeg een mespuntje sambal toe en doe de paksoi erbij. Kruimel er een bouillonblokje over. Roerbak enkele min. De paksoi moet nog knapperig zijn. Maak eventueel af met zout en ketjap naar smaak. Doe wat rijst op een bord, de roerbakschotel ernaast en strooi er de gefrituurde uitjes overheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit geroerbakte paksoi met kipfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Geroerbakte paksoi met kipfilet heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies

  • Echt lekker! Ik houd helemaal niet van rijst maar echt dit was erg lekker!
    Bezoeker gaf dit recept op 18 juni 2013 4 uit 5 sterren
  • Heerlijk recept met Paksoi uit eigen tuin.
    Wilco Koeman gaf dit recept op 23 mei 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Smakelijk eten
    Tekst

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven