AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Geroerbakte paksoi met kipfilet

17 2

Ingrediënten

Bereidingswijze

Geroerbakte paksoi met kipfilet recept Was en snijd de paksoi in grove stukken. Snijd de lente-ui in stukjes van 1 cm. en snipper de knoflook. Snijd ook de kipfilet in grove stukken. Kook de rijst. Doe een flinke scheut zonnebloemolie in een grote wok of ruime braadpan en fruit de lente-ui en de knoflook. Voeg na 2 min. het vlees toe met een scheut ketjap. Roerbak het vlees bruin en gaar. Voeg een mespuntje sambal toe en doe de paksoi erbij. Kruimel er een bouillonblokje over. Roerbak enkele min. De paksoi moet nog knapperig zijn. Maak eventueel af met zout en ketjap naar smaak. Doe wat rijst op een bord, de roerbakschotel ernaast en strooi er de gefrituurde uitjes overheen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit geroerbakte paksoi met kipfilet recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies

  • Echt lekker! Ik houd helemaal niet van rijst maar echt dit was erg lekker!
  • Heerlijk recept met Paksoi uit eigen tuin.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /