MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Geroerbakte paksoi met kipfilet

Geroerbakte paksoi met kipfilet recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Was en snijd de paksoi in grove stukken. Snijd de lente-ui in stukjes van 1 cm. en snipper de knoflook. Snijd ook de kipfilet in grove stukken. Kook de rijst. Doe een flinke scheut zonnebloemolie in een grote wok of ruime braadpan en fruit de lente-ui en de knoflook. Voeg na 2 min. het vlees toe met een scheut ketjap. Roerbak het vlees bruin en gaar. Voeg een mespuntje sambal toe en doe de paksoi erbij. Kruimel er een bouillonblokje over. Roerbak enkele min. De paksoi moet nog knapperig zijn. Maak eventueel af met zout en ketjap naar smaak. Doe wat rijst op een bord, de roerbakschotel ernaast en strooi er de gefrituurde uitjes overheen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit geroerbakte paksoi met kipfilet recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Echt lekker! Ik houd helemaal niet van rijst maar echt dit was erg lekker!
  • Heerlijk recept met Paksoi uit eigen tuin.

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /