Geroerbakte paksoi met kipfilet

Geroerbakte paksoi met kipfilet

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Was en snijd de paksoi in grove stukken. Snijd de lente-ui in stukjes van 1 cm. en snipper de knoflook. Snijd ook de kipfilet in grove stukken. Kook de rijst. Doe een flinke scheut zonnebloemolie in een grote wok of ruime braadpan en fruit de lente-ui en de knoflook. Voeg na 2 min. het vlees toe met een scheut ketjap. Roerbak het vlees bruin en gaar. Voeg een mespuntje sambal toe en doe de paksoi erbij. Kruimel er een bouillonblokje over. Roerbak enkele min. De paksoi moet nog knapperig zijn. Maak eventueel af met zout en ketjap naar smaak. Doe wat rijst op een bord, de roerbakschotel ernaast en strooi er de gefrituurde uitjes overheen.
Bron: © overgenomen uit een blad

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit geroerbakte paksoi met kipfilet recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (2)

Gemiddelde score 7 / 10 in 2 reacties
  • Echt lekker! Ik houd helemaal niet van rijst maar echt dit was erg lekker!
    Bezoeker gaf dit recept 4/5 sterren
  • Heerlijk recept met Paksoi uit eigen tuin.
    Wilco Koeman gaf dit recept 3/5 sterren

Laat uw reactie achter