Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geroerbakte paksoi met kipfilet recept
Geroerbakte paksoi met kipfilet recept

Geroerbakte paksoi met kipfilet


Ingrediënten


printad
17 2

Bereidingswijze


Was en snijd de paksoi in grove stukken. Snijd de lente-ui in stukjes van 1 cm. en snipper de knoflook. Snijd ook de kipfilet in grove stukken. Kook de rijst. Doe een flinke scheut zonnebloemolie in een grote wok of ruime braadpan en fruit de lente-ui en de knoflook. Voeg na 2 min. het vlees toe met een scheut ketjap. Roerbak het vlees bruin en gaar. Voeg een mespuntje sambal toe en doe de paksoi erbij. Kruimel er een bouillonblokje over. Roerbak enkele min. De paksoi moet nog knapperig zijn. Maak eventueel af met zout en ketjap naar smaak. Doe wat rijst op een bord, de roerbakschotel ernaast en strooi er de gefrituurde uitjes overheen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit geroerbakte paksoi met kipfilet recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies

  • Echt lekker! Ik houd helemaal niet van rijst maar echt dit was erg lekker!
  • Heerlijk recept met Paksoi uit eigen tuin.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven