Pittige worstsalade

Pittige worstsalade

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Kook de aardappelen met een snufje zout in een pan met water in ongeveer 20 min. gaar. Aardappelen afgieten en in blokjes snijden. Vermeng de aardappelen in een (glazen) schaal met de blokjes boterhamworst en salami, reepjes ham, plakjes augurk en blokjes appel. De yoghurt vermengen in een kommetje met de mayonaise, piccalilly, azijn en wat zout en peper naar smaak. Dit geheel goed door elkaar roeren. Schenk de saus nu over de salade. Schep alles goed door elkaar. Bestrooi de salade voor het serveren met de bieslook. Bij deze zomersalade (pittig) vers stokbrood en kruidenboter bij. U kunt ook blokjes chorizo gebruiken. Geeft ook een andere smaak aan deze salade. Met een beetje fantasie kan je het lekkerder maken of pittiger.
Bron: © Lekker pittig

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pittige worstsalade recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter