AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Pittige worstsalade

Ingrediënten

Bereidingswijze

Pittige worstsalade recept Kook de aardappelen met een snufje zout in een pan met water in ongeveer 20 min. gaar. Aardappelen afgieten en in blokjes snijden. Vermeng de aardappelen in een (glazen) schaal met de blokjes boterhamworst en salami, reepjes ham, plakjes augurk en blokjes appel. De yoghurt vermengen in een kommetje met de mayonaise, piccalilly, azijn en wat zout en peper naar smaak. Dit geheel goed door elkaar roeren. Schenk de saus nu over de salade. Schep alles goed door elkaar. Bestrooi de salade voor het serveren met de bieslook. Bij deze zomersalade (pittig) vers stokbrood en kruidenboter bij. U kunt ook blokjes chorizo gebruiken. Geeft ook een andere smaak aan deze salade. Met een beetje fantasie kan je het lekkerder maken of pittiger.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pittige worstsalade recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /